mirena update

Ik was jullie nog de Mirena update schuldig. De 3 maanden update. Eind november heb ik een Mirena spiraal laten plaatsen bij de verloskundige en daarover hebben jullie uitgebreid kunnen lezen in een blog die ik destijds plaatste.

De blog vind je overigens hier. Je leest hier meer over het spiraal zelf, het plaatsen etc.
Nou, ik was er met een maand op 2 wel klaar mee eigenlijk. Dat kwam omdat ik eigenlijk continue bloedverlies had sinds het plaatsen. Soms wel aardig wat en soms een klein beetje. Soms een aantal dagen niets en dan weer wel. Dat is toch niet zo fijn. Maar goed, de verloskundige had al gezegd dat ik het even 3 maanden de tijd moest geven.

Dat deed ik dan ook maar. En eind januari leek het dan eindelijk opgehouden te zijn. Dit was dus precies zo’n 2 maanden na de plaatsing.

Overigens heb ik trouwens nooit last gehad van het spiraal zelf. Ik voelde deze niet zitten ofzo. Dus dat is heel prettig. 6 weken na het plaatsen ben ik trouwens nog wel even op controle geweest om te checken of hij nog goed zit. En dat zit hij. Ze keek met een uitwendige echo en hij zit mooi in de baarmoeder. Op de plek waar hij hoort te zitten.

Maar, nu ik dit typ heb ik weet iets last van bloedverlies. Het is 3 weken weggeweest en nu weer iets terug. Ik ben benieuwd hoeveel het gaat zijn en hoelang het aan gaat houden. Dus ik kom later nog een keer terug met een Mirena update over mijn spiraal. Tot nu toe erg tevreden. En bijv. 1x in de maand iets bloedverlies vind ik geen probleem. Als het verder maar wegblijft.