fototijdschrift

Hoe leuk is het om een fototijdschrift te maken. Ik kreeg deze aangeboden door hetfotoalbum.nl. Het is eens wat anders als een fotoalbum. Enthousiast ging ik bedenken waar ik een tijdschrift over zou willen en ik ging aan de slag.

Ik heb ruim 3 jaar geleden een tijdschrift gemaakt van Elin haar eerste week bij ons. En dit heb ik nu voor Ivan ook gedaan. Dus ik had al snel bedacht wat er in het fototijdschrift zou moeten komen. Ivan zijn eerste week.
Ik ging foto’s verzamelen en aan de slag.
Bij het fotoalbum kan je een tijdschrift maken op A4 formaat. En het is al te bestellen vanaf €4. Dus super goedkoop. En op 135 grams silk papier voor een luxe uitstraling.

fototijdschrift

Het fotoalbum heb ik offline ontworpen. Je kunt de software gemakkelijk downloaden en gebruiken. Tussendoor opslaan gaat ook zonder problemen. Daarnaast is het heel erg leuk dat je kaders, maskers etc. kunt toevoegen aan je album.

Er zijn heel veel verschillende lay-outs die je kunt proberen. Zowel strak als speels. En alles daartussenin. Je kunt alles aanpassen naar eigen wens. Ideaal en erg leuk om hier mee te spelen. Ik heb gekozen voor een rood thema. En om het rustig te houden elke bladzijde rood met wit gemaakt. Of helemaal rood.

fototijdschrift

Ook het plaatsen van teksten gaat gemakkelijk. En ook de tekst is weer aan te passen in lettertype, dikte en bijv. kleur. Nu heb ik niet gekozen voor foto’s met teksten omdat ik de foto’s zo leuk genoeg vind om in het tijdschrift te zetten.

Daarnaast kon ik nog allerlei andere dingen toevoegen. Leuke plaatjes waardoor je een scrapbook idee krijgt. Of leuke maskers. Zo krijgt je foto de vorm van een hartje of een wolkje. Of een ander figuur natuurlijk, net wat jij wilt!

Dan nog even over de prijs. Die is fijn! Ik betaalde namelijk maar €7,95 voor dit fotoboek en €2,95 verzendkosten. Ik ben heel erg blij met dit fototijdschrift. Helemaal omdat ik nu van beide een mooi tijdschrift heb van de eerste week. Leuke herinnering. De kwaliteit is mooi, de levering ging super snel en het tijdschrift is gewoon prachtig.