foodmindset

Heel graag zou ik een paar kilootjes afvallen maar dat vind ik best lastig. De juiste mindset te vinden en echt die knop om te zetten. Dat ga ik dus doen met het FoodMindset Programma. Toen ik zo ziek was afgelopen zomer en herfst ben ik veel afgevallen. Dikke prima natuurlijk haha, maar als je dan weer ‘beter’ bent en normaal eet, zit dit er ook zo weer bij aan helaas. Met een paar kilootjes extra.

Maar goed, nu krijg ik de mogelijkheid om die knop om te zetten. Door middel van het FoodMindset Programma. Een volledig online programma van 10 weken. En nu ik het hier typ, moet ik wel haha.

Ik ben in het verleden al eens behoorlijk afgevallen door middel van koolhydraat arm eten, maar nu met de kinderen vind ik dit heel erg lastig. Aangezien zei ook gezond en gevarieerd moeten eten en daar komen ook koolhydraten aan te pas. En om elke avond voor mijzelf alleen te koken zie ik ook niet zitten. Het bericht van Dominique kwam dan ook op het juiste moment. Here we go!

Het FoodMindset programma richt zich naast voeding ook op de valkuilen, patronen, overtuigingen, gedachten, zelfbeeld en mindset. Dat bij elkaar is DE sleutel tot succes.
Door middel van persoonlijke coaching en mijn bewezen methode waarmee Dominique al honderden vrouwen geholpen heeft met blijvend resultaat moet mij dit ook gaan lukken.

Ik heb er onwijs veel zin in, je leert hier ook echt wat over jezelf. Niet alleen over het afvallen maar ook, zoals ik al zei, over je eigen mindset.
Heel erg benieuwd ben ik, of die knop om gaat. Ik ga er met alle vertrouwen in.

Wat zo fijn is van dit programma:
– je kunt alles eten en valt daar gewoon van af (balans!)
– er wordt gebruik gemaakt van de 80-20 regel. (80% voedzaam en 20% genieten) Voor mij is dit perfect. Ik zou niet zonder lekkere dingen kunnen en gelukkig hoeft dat hier ook niet.

Meer over dit programma vind je op de website Healtyforme.nl of volg haar even op Instagram. Het programma start op 11 april 2021. Nog een maandje wachten en dan gaan we ervoor. Ik ga jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn, hopelijke, vooruitgang.

Ik ga dit dus vooral volgen om die kilo’s kwijt te raken, maar ook zeker om mijn mindset te wijzigen. Even weer de juiste kant op.