cadeautjes

Op 1 april jl. werd Elin alweer 3 jaar en ik vind het dan wel leuk om haar gekregen cadeautjes met jullie te delen. Ik vind de leeftijd best lastig om een cadeautje voor te verzinnen maar hierbij deel ik jullie haar cadeautjes en dus tevens cadeautips voor peuters.

Cadeautjes

cadeautjes

Elin kreeg dit hele leuke kaptafeltje. De borstel en het armbandje komen met het kaptafeltje. En er zitten ook nog wat andere accessoires bij. Super leuk.

peuterstep

Deze step kreeg ze ook en hier is ze dagelijks op te vinden. Door de kamer heen of buiten. Zo leuk, ze stepte er zo op weg. Elin is aan de lange kant, namelijk ongeveer 105cm en deze step is perfect qua hoogte en grootte. Een step is dan ook een super leuk cadeau voor een kindje dat 3 wordt.

cadeautjes

Een prinsessentent kon ook niet ontbreken aangezien Elin hele dagen met haar kroontje en toverstafje rond huppelt. En soms ook nog met haar prinsessenjurk erbij aan. Deze tent is behoorlijk groot en kan je zowel buiten als binnen gebruiken. Erg leuk en ik moet zeggen dat we er dagelijks veel tijd in door brengen. En aangezien hij heel erg groot is kan ze er ook nog heel lang mee spelen.

Wobbly Worm is ook een waanzinnig leuk spelletje voor kinderen van 3 jaar. Je zet de worm in elkaar en dit kan op verschillende hoogtes, je zet hem aan en hij gaat wiebelen. Tijdens het wiebelen is het de bedoeling dat je ringen erom heen probeert te gooien. Erg leuk!

Een theeservies setje van Woezel en Pip. Hier werd op de verjaardag al thee ingeschonken voor iedereen. Een heel leuk serviesgoed van tinnen.

Een stempelset van Frozen en het spel Electro groep 1 en 2. Nu is Elin natuurlijk pas 3 jaar maar de helft van dit Electro spel maakt ze. En ze vind het superleuk om dingen te leren.

Een Elsa barbie kreeg ze ook nog samen met Disney prinsessenpuzzels en een Play Doh Kitchen klei set. Wederom, ook hiermee wordt heel veel gespeeld.

Een kinder makeup setje is natuurlijk altijd een goed idee voor een meisje van 3. Haha. Het liefste maakt ze hiermee haar papa en mama mooi. Hihi, Daarnaast kreeg ze een nieuw Bellini armbandje met een cupcake bedel. Nep make-up van Lulu & Gigi. En een super mooi boek Speuren Onder de Grond. Dit boek kan ik je dan ook echt heel erg aanraden voor zowel jongens als meisjes. Er zit een “zaklamp” bij waarbij je met de donkere bladzijdes diertjes kunt opsporen.

Wij gaven Elin kaartjes voor Plopsaland waar we op haar verjaardag zelf zijn geweest. Hierover later meer. En deze set van Barbie die ik op de kop weet te tikken via marktplaats. Barbie en de Dierenkliniek. Erg leuk.

Daarnaast heeft ze nog een boek gekregen van Raad eens hoeveel in van je hou in het Engels. Elin vind de taal Engels erg leuk.

Inspiratie

Dit waren Elin haar cadeautjes. Super leuke cadeautjes en allemaal perfect voor 3 jarige. Ik hoop dat ik je wellicht hiermee wat inspiratie heb gegeven, mocht je een cadeautje zoeken.