nom nom nom tag

Ik kwam deze superleuke NOM NOM NOM Tag tegen bij kikiskloset en ik vind hem leuk. Dus ik dacht meteen, die ga ik ook invullen. Lees je mee met mijn NOM NOM NOM Tag. En mocht je hem zelf ook leuk vinden, wees natuurlijk vrij om hem over te nemen.

Wat vind jij lekker dat iedereen vies vindt (en andersom) ?

Woei, ja wat ik lekker vind. Curry en Mayonaise door elkaar heen roeren, komkommer met pindasaus. Of rundvleessalade en daar een beetje pindasaus doorheen roeren. Of gewoon een pot augurken leeg eten. Of iedereen dit vies vindt weet ik niet. Maar ik krijg wel altijd rare reacties op de rundvleessalade met pindasaus.

En andersom… Bier vind ik heel erg vies en koffie. Dat vind ik ook niet te drinken. Ik gruwel daar echt van.

Wat kook je het liefst (en veel te vaak)?

Het liefste kook ik niet, haha. Maar ik vind het soms wel leuk om in de keuken te staan. Dan maak ik bijv. asperges met ei en ham. Verder kook ik alles wel maar heel erg leuk vind ik het niet. Laat mij de boodschappen maar doen, dat vind ik wel weer leuk.

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?

Haha, als je mij kent kan je deze vraag invullen. In een sushi restaurant offcourse. Haha, hoe kan het ook anders. Sushi all day and everyday. Of een heerlijk wildrestaurant.

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?

Oei, een broodje. Ik denk iets van hertencarpaccio ofzo. Ik heb geen idee of dat bestaat, maar ik ben gek op wild en dat i.c.m. een broodje lijkt mij een topcombi. Hoe het zou moeten heten? Daar vraag je mij wat… Daar zou ik dan denk ik maar een prijsvraag van maken, haha.

Deel een handige kooktip:

Ja, uh geen idee. Ik heb een hakmolentje van de Action voor alles wat gesneden moet worden, haha. Uien, champignons, fruit voor elin etc etc. Super handig en snel.

Wat staat er nog op je food bucket list?

Uh, geen idee. ik wil op zich wel alles proberen. Ik heb niet echt een food bucket list.

Zelf koken, eten bestellen of buiten de deur eten?

Haha, bestellen of buiten de deur eten. Het liefste elke dag, haha.

Ben je ergens allergisch voor?

Niet dat ik weet. Ik krijg van veel drop wel maagpijn.

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd?

Sushi, sashimi, handrolls. Ik krijg er geen genoeg van. Ik vind het zo lekker. Je kan mij hier ook echt voor wakker maken.

Wat is je favoriete toetje?

Warme appeltaart met slagroom en vanille ijs. Of Apfelstrudel. Zo lekker! Dat is echt mijn alltime favorite toetje, al jaren!

Laat je het mij weten als je hem ook ingevuld hebt? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden.