sneak from my weekWeer een week voorbij en dus weer tijd voor alweer deel 4 van A Sneak from my Week. Afgelopen week was het weer werken geblazen. Nog 5 weekjes inmiddels tot mijn verlof begint. Afgelopen week heb ik nog even lekker rustig aan gedaan, na mijn weekend in Londen. En werd ik op vrijdagavond verrast. Kijk je mee?

image

Dinsdag was ik alweer 30 weekjes zwanger. Mijn buikje groeit gestaag door. Morgen heb ik weer controle bij de verloskundige. Altijd heel fijn om het hartje weer te horen.

image

Dit lijkt misschien niet zo heel lekker. Maar het is heerlijk. Worteltjes, komkommer en tomaatjes. Het witte erbovenop is Philadelphia. Β En die combinatie is echt heerlijk. Dit eet ik geregeld tussendoor op mijn werk.

image

In de avond even heerlijk een dutje doen op de bank. Samen met Hero. Haha, het lijkt mij niet zo comfortabel liggen zo, maar hij slaapt, dus dat zal toch wel lekker liggen.

image

Vrijdag avond werd ik verrast met een super leuke babyshower. We deden leuke dingen en werd ik goed verwend. De hapjes op de foto hierboven zijn roze, maar er waren zowel blauwe als roze hapjes. Want wij weten natuurlijk niet wat het wordt. Ik vermoed een meisje, dus ik nam alleen maar roze hapjes, haha. Wat we gedaan hebben en welke cadeautjes ik kreeg, zie je later deze week.

image

Voor de gein had ik Hero even in de maxi cosi gelegd. Haha. Hij vond het wel een beetje eng. Maar wel schattig zo toch?

image

Zondag had mijn “oude” team, want ben nu natuurlijk tijdelijk gestopt een wedstrijd. En ik ging natuurlijk kijken. Helaas verloren ze met 13-14.

Dit was mijn A Sneak from my Week. Aankomende week ga ik gewoon weer werken. Dinsdag ga ik naar de kapper en hebben we woensdagavond een voorlichtingsavond over de bevalling. Aankomend weekend is Bram jarig. Dus dat vieren we zondag. Fijne week allemaal πŸ™‚