SinterklaasJa, deze week wel weer een Sneak from My Week. Ik merk aan mijn statistieken dat jullie dit toch wel een hele leuk rubriek vinden. Een kijkje in mijn afgelopen week. En ik probeer ook echt veel foto’s te maken maar soms heb ik een week waarin ik eigenlijk niets gedaan heb. En dan heb ik niet veel met jullie te delen. Maar ik zal proberen het echt wekelijks te doen voor jullie. Afgelopen week heb ik wel veel foto’s kunnen maken.  We vierden nog Sinterklaas en heb ik de salon verder afgemaakt. Kijk je weer mee naar mijn afgelopen week?

image

We mochten onze schoen zetten en kregen cadeautjes. Jeej! Altijd leuk, haha.

image

Ik kreeg deze mooie lakjes van Essie. En Bram kreeg 3 blu ray’s. Waaronder Everest en American Sniper.

image

Elin kreeg o.a. dit Teletubbies baby rijmboekje. De hele dag horen we hier, oh, oh. En dagdag. Haha. Gelukkig kan hij ook uit.

image

Nou vorige week begon goed. In de file richting mijn werk. Blegh, niks aan file. Het stond nu echt bij elke rotonde die ik over moest vast en het zijn nogal wat rotondes die ik over moet.

image

Elin kreeg deze fiets van Little Tikes van ons voor Sinterklaas. En wat vind ze hem leuk. Haha. We zijn er nog niet mee buiten geweest. Maar dat komt binnenkort. En daar krijgen jullie ook vast een foto van te zien.

image

Woensdagavond bracht ik door op de bank. Ik had mega hoofdpijn en het leek wel een soort migraine.

image

image

Hierboven 2 foto’s van mijn nieuwe salon. Het is nog niet af, maar het begint ergens op te lijken. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee.

image

Vrijdagavond nog even wat boodschapjes doen. We gingen gezellig met z’n drietjes.

image

Zondag vierden we Sinterklaas met Bram zijn familie. We deden dit jaar geen surprises maar wel een gedicht.

image

Mijn cadeautjes. Super leuk 🙂 Ben er echt heel erg blij mee. En wie weet wat de december kraskalender mijn nog gaat opleveren, hihi.

Vandaag mag ik weer een dagje werken. En woensdag hebben we een photoshoot met Elin en moet ik in de middag met haar naar het consultatiebureau. Bram heeft deze week avonddienst dus verder hebben we niet veel gepland. Ik wens jullie een hele fijne week en hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad.