SinterklaasDeze week heb ik wel weer een nieuwe A Sneak from My Week voor jullie. Een klein kijkje in mijn afgelopen week. Geen hele bijzondere dingen. De intocht van Sinterklaas was in de stad en maakte ik een heerlijke maaltijd. Kijk je weer mee?

image

Lekker een maaltijd voor Elin. Ze kon niet wachten zoals je kunt zien, haha.

image

Kocht ik deze heerlijke bananen kwark met yoghurt. En het belangrijkste zonder stukjes want dat vind ik wel zo vies.

image

Mijn moeder had opgepast en liet deze lekkere chocoladeletters achter. Ook nog een zak kruidnoten met chocolade. Smullen. De letter M hebben we afgelopen weekend lekker opgegeten. De rest ligt nog braaf in de kast, voor zolang als het duurt. Hihi.

image

Dit pietenjurkje kocht ik bij de Albert Heijn voor Elin. Het is een maat 92-98 maar past perfect. En voordeel, waarschijnlijk kan ze hem dan volgend jaar ook nog een keer aan.

image

Samen met Sinterklaas. Ze was meer onder de indruk van het zakje pepernoten dan van de Sint zelf. Haha. De zwarte pieten vond ze wel echt leuk, lachen en handje geven. En natuurlijk braaf de pepernoten aanpakken.

image

Zaterdagavond maakte ik dit gerecht met kip, pesto en courgetti. Heel erg lekker. Mochten jullie geïnteresseerd zijn in het recept, laat het mij dan even weten.

Gisteren heb ik nog een korfbalwedstrijd gehad maar daar heb ik geen foto’s van. We wonnen deze met 12-10.

Dit was mijn afgelopen week. Wederom niet heel erg bijzonder maar toch een aantal leuke foto’s om te laten zien. Hopelijk hebben jullie ook een leuke week gehad en ik wens jullie een hele fijne nieuwe week.