Sushi

Een nieuwe week een nieuwe A Sneak from My Week. Deze week heb ik afgesloten met sushi en hebben we veel vooruitgang geboekt in de salon. Ik heb daarom ook weer een aantal foto’s voor jullie. Kijk je weer gezellig mee?

image

Haha het iets minder gepureerde hapje viel eerst niet zo goed in de smaak. Haha. Na een paar hapjes heeft ze er heerlijk van gesmuld.

image

Het geraamte van het muurtje staat. Nu nog met gipsplaten erop en mooi maken.

image

Boodschapjes doen. Bram en ik hadden nog een klein boodschapje nodig en Elin ging natuurlijk mee. Heerlijk zat ze om zich heen te kijken in het zitje. Haha.

image

Het ene muurtje is bijna af. Inmiddels is dit muurtje af.

image
Het andere muurtje is ook bijna af. Deze wordt mintgroen. Het uiteindelijke resultaat krijgen jullie natuurlijk nog te zien.

image

Eventjes Maja de Bij kijken. Ze ging er eens even lekker voor liggen. Haha.

image

Samen naar de Action.

image

Elin kan inmiddels al zelf uit een beker drinken. Na een tijdje denkt ze dat het speelgoed is en gooit ze rustig die beker op de kop haha.

image

Smikkel Smikkel deze heerlijke Tony’s Chocolonely met hazelnoot.

image

Afgelopen zondag gingen we uiteten met Bram zijn ouders. Die hadden ons uitgenodigd. Het werd natuurlijk sushi, haha. Heerlijk. Mijn favoriet. We gingen naar Hai in Zutphen. Een goede afsluiter van de week en het harde werk in de salon.

Tot volgende week.