zittenEen dagje later, maar alsnog een nieuwe A Sneak from My Week. Afgelopen week was het laatste weekje werken voor de vakantie. Nu heb ik heerlijk een weekje vrij. Ik heb weinig foto’s maar ik kan jullie toch een paar foto’s laten zien. Ik verwacht volgende week weer meer foto’s te hebben omdat ik nu vakantie heb en nog wel een aantal dingetjes op de planning heb staan.

image

’s Avonds zaten wij op de bank heerlijk een filmpje te kijken en Hero kwam er gezellig bij liggen. Ik lag onder een lekker dekbed en ik dekte Hero ook even toe. Haha. Net een klein kindje hè? 😉

image

Jeej, Elin kan zitten. Niet dat ze zelf vanuit buiklig naar zit gaat. Maar als ik haar neerzet dan blijft ze gewoon lekker zitten. Ook zonder op haar handjes te steunen. Zo leuk, zien ze ook nog eens de wereld van een andere kant, haha. En ze vind het heel erg leuk. Lekker zittend spelen. Wel moet ik er nog bij blijven, want ze kan soms eens opvallen. Elin is overigens nu 6,5 maanden.

image

Zaterdagavond hadden wij een verjaardag en daar dronk ik een lekker wijntje.

image

Later op de avond werd er nog even Wii Sports gespeeld door een aantal jongens.

image

Zondag brachten we even een bezoekje aan de Ikea. Een kinderstoel halen en nog wat kleine dingetjes. Voor Elin was het tijd voor een fruithapje dus gingen wij ook maar even iets lekkers halen. Smullen.

En daarna was het alweer maandag. Een saaie week met een leuk weekend als afsluiter. Aankomende week ga ik nog een keer winkelen en lekker zwemmen met Elin. En verder gaan we het nog even zien. Maar dat laat ik jullie volgende week zien.