tandjesEindelijk ben ik daar weer met een nieuwe A Sneak from My Week. Een aantal weken is deze niet online gekomen. Maar vandaag is hij er weer. Ik heb weer een aantal foto’s die ik met jullie kan en wil delen. Afgelopen week was ik helaas ziek en heb ik maar 1 dag gewerkt. En in het weekend gingen we heerlijk eten bij vrienden.

image

Helaas begon ik afgelopen week met een griepje. Elin was van vrijdag op zaterdag ziek en daarna heb ik het van haar overgenomen. Bram zijn moeder kwam langs en bracht deze heerlijke chocolade voor mij mee. Nu heb ik daar pas wat van gegeten toen ik weer beter was, want tijdens de griep had ik echt geen zin in eten.

image

Vorige week kwam dit fotoboek binnen. Ik mocht van fotofabriek.nl een fotoboek maken en dat liet ik mij natuurlijk geen 2x zeggen. De review komt deze week online.

image

Inmiddels zijn er bij Elin 2 tandjes door en moeten we dus gaan tandenpoetsen. Toen ik mij weer een beetje beter voelde ben ik even met Elin naar de stad gewandeld en kocht ik een tandenborstel en tandpasta voor haar.

image

Heerlijk samen eventjes televisie kijken. Elin wil eigenlijk nooit op schoot of rustig bij je zitten maar nu wel eventjes. Dus heerlijk van genoten.

image

Vrijdag ging ik weer aan het werk en at ik ’s middags deze rauwkost salade. Stukjes komkommer, tomaatjes en wortel door elkaar heen en daar wat Philadelphia smeerkaas bij. Lekker!

image

Tussen de middag even naar de Kruidvat voor voeding en luiers. Ja, de kinderbijslag was weer binnen, haha. Eventjes vast een voorraadje inslaan.

image

Woehoee, ik pas deze broek weer. Dit is een broek die ik vorig jaar, ver voor de zwangerschap, nog wel geregeld aan had.  Kort voor de zwangerschap paste hij al niet meer. Maar hij past weer, hij gaat weer dicht en zit goed. Happy! Toch wel een hoogtepuntje.

image

Zaterdagavond gingen we naar vrienden, gezellig gourmetten. Heerlijk. Was al zo lang geleden. Elin ging ook mee, want zij hebben een zoontje van bijna 1,5 jaar. Elin ging heerlijk slapen daar en ’s avonds namen we haar vanuit bedje weer mee de auto in en op naar huis. Dit ging allemaal super goed.

Dit was mijn afgelopen week. Vooral het weekend heb ik wat gedaan eigenlijk. Doordeweeks was ik ziek, dus dan doe je ook niets.

Aankomende week niet veel plannen. Werken en aankomend weekend misschien nog een verjaardag. Ik wens jullie een fijne week!