bloemenGoedemorgen, weer een nieuwe week. Ik heb van afgelopen week toch nog best wel een aantal foto’s die ik jullie kan laten zien. Afgelopen week ging ik heerlijk de stad in met Elin en kocht ik een mooi boeket bloemen en kregen wij ook nog 2 mooie boeketten. Afgelopen woensdag waren wij alweer 1 jaar geregistreerd (parterschap).

image

Heerlijke verse jus in de stad. Voor Elin was het tijd voor een flesje dus ik genoot van een heerlijke verse jus.

image

Bij de Intertoys keek Elin haar ogen uit. Haha. Ik wil alles hebben hebben hebben.

image

Kocht ik dit mooie boeket bij de Albert Heijn. Een heerlijk divers boeket met allerlei soorten bloemen. Dit boeket kostte €8.

image

Kregen wij van Bram zijn ouders dit mooie boeket voor ons 1 jaar geregistreerd partnerschap.

image

Van mijn ouders kregen wij dit boeketje voor ons 1 jarig geregistreerd partnerschap. Deze werd bezorgd door topbloemen.nl.

image

Maakte ik donderdagavond 2 vlechten (invlechten) in mijn haar en in de ochtend had ik een leuke slag. Toch net even wat meer volume op deze manier. Mochten jullie weten hoe je dit krijgt? Let me know.

image

Maakte ik dit kapsel op de kapperspop. Het is een invlecht met 4 plukken. Tutorial? Laat het mij ook even weten.

image

Zaterdagavond gingen Bram en ik sushi eten en ik bestelde daar deze heerlijke Lime Ice-tea. Smullen.

image

Sushi time! Heerlijk sushi eten bij mijn favoriete sushirestaurant Shabushabu in Apeldoorn.

Dit was alweer mijn afgelopen week. Nog 1 weekje werken en dan hebben wij heerlijk 3 weken vakantie. Op 9 september vertrekken wij richting Kroatië voor een heerlijke week en daarna vertoeven wij nog 5 dagen aan het Gardameer in Italië. Jullie kunnen natuurlijk veel foto’s verwachten van deze vakantie. Ook probeer ik wat leuke dingen te vloggen voor jullie. Maar dat is allemaal later pas. Aankomende week is weer gewoon 3 dagen werken en vanavond ga ik mijn wenkbrauwen laten doen en mijn wimpers laten verven. Verder ben ik dinsdag en woensdag weer lekker vrij en ga ik misschien nog even met Elin zwemmen. Woensdagavond weer trainen en aankomend weekend zijn er weer wedstrijden. Waar ik helaas door mijn bekken nog niet echt goed aan mee kan doen.