smoothie

Weer een nieuwe A Sneak from My Week. Afgelopen week was het op en af toch nog best heel lekker weer en gingen we even het terras op met z’n drietjes. We genoten daar van een heerlijke smoothie. Ook vond ik een vakantiefoto van 4 jaar geleden, waar ik op mijn zwaarst was. En Elin past eindelijk een jeans van Zara die wij kregen tijdens een kraambezoek. Het was dan ook maat 74, maar die past ze nu. Heel erg leuk.

image

Mijn nieuwe zonnebril van Ebay. Ik moet er nog een beetje aan wennen en ik vind hem vooral erg leuk staan als ik mijn haren vast heb. Dan past hij wel goed bij mijn gezicht. Maar goed de zon scheen en ik moest autorijden dus dan moet je wat. Haha. En hij pastte goed bij mijn shirtje.

image

Elin leest vast zelf een boekje. Haha. Dit is het Nijntje eerste woordenboek. Super leuk en natuurlijk allemaal plaatjes. Dat is altijd goed.

image

Ja dus… dit is de vakantiefoto waar ik het in de inleiding over had. Hier was ik op mijn zwaarst. Schrik schrik.

image

Dit is de jeans waar ik het over had. Hoe leuk is die? En hij komt van de Zara. Hij staat haar ook zo leuk. Meestal heeft een een jurkje of een legging aan omdat dat nou eenmaal lekker zit en ze daar heerlijk vrij in kan bewegen. Maar we gingen op visite dus dan is een leuk spijkerbroekje wel leuk om aan te doen.

image

Afgelopen zaterdag was het heerlijk weer en we moesten nog wat dingetjes halen in de stad. Het was voor Elin tijd voor een flesje, dus gingen we dat even heerlijk op het terras doen. We genoten daar van een heerlijke smoothie.

Dit was mijn afgelopen week. Niet veel foto’s maar ik wilde het wel met jullie delen. Deze week staat er niet veel op de planning. ¬†Maandag, donderdag en vrijdag weer werken. Vandaag komt mijn vriendinnetje met haar zoontje langs en morgenochtend gaan we weer zwemmen met Elin. En aankomend weekend staat er een BBQ op de planning. En verder gaan we het wel weer zien. Ik wens jullie een hele fijne week.