babyspamHet is weer maandag en dus tijd voor een nieuwe A Sneak from My Week. Bereid je voor op veel babyspam in deze editie haha. We hebben nog geen vakantie, dus moest ik gewoon werken afgelopen week en afgelopen weekend zijn we met z’n 3-en een dag en nacht naar Eindhoven geweest en gisteren naar Designer Outlet in Roermond.

image

Afgelopen dinsdag kreeg Elin op het consultatiebureau weer 2 prikjes. Voorlopig even de laatste prikjes. Met 11 maanden pas weer. En het maandelijkse bezoekje hoeft ook niet meer. Het is nu 2 maandelijks. Ook wel lekker. Ze doet het heel goed. Is inmiddels ruim 66 centimeter en 7455 gram. Gaat heel erg goed en netjes. Ze heeft heel even wat last gehad van de prikjes maar al snel lag ze weer heerlijk te spelen in de box met haar knuffeltjes.

image

Ik zei toch, bereid je voor op babyspam. Haha. Dit vind ik zo schattig. Ze pakt tegenwoordig zelf haar flesje vast. Echt lang lukt dat nog niet, maar het komt in de richting. Zo leuk om te zien.
doritos sizzling salsa

Probeerde ik deze nieuwe chips uit van Doritos. En ik vind hem heel erg lekker. Je hebt er geen sausje meer bij nodig. Ook heb ik de cheeseburger variant al geprobeerd. En het eerste chipje was heel gek, echt een cheeseburger smaak. Maar daarna ging dat wel een beetje weg. Jammer.

image

Samen met Jamey van beauty-unboxing.nl heb ik een beautyswab gedaan. We gingen onze favoriete producten delen en ook een fail product. De video hiervan volgt nog.

image

Bram was een ochtend met Elin thuis en ik kreeg deze foto doorgestuurd. Haha. Ze pakt echt alles wat ze pakken kan.

image

Mijn babyswab pakketje kwam binnen. Heel erg leuk pakketje. Lijkt het je ook leuk om hier aan mee te doen? Volg dan lauver.nl op Instagram. In september en december zijn de volgende edities.

image

Afgelopen zaterdag vertrokken we naar Eindhoven. We gingen even lekker winkelen en eind van de middag richting het hotel. We sliepen in het Holiday Inn hotel. Zeker een aanrader. 5 minuutjes lopen naar de stad. Ideaal! En tegenover het centraal station.

image

In de avond lieten we sushi komen van het Sushipoint in Eindhoven. Heerlijke sushi en snel bezorgd. En voor deze doos betaalden we €29 euro. Een Summer deal. Super cheap. Normaal betaal je 39 euro hiervoor.

image

Zondag gingen we naar de Designer Outlet Roermond en er was file voor de parkeerplaats. Uiteindelijk liep het snel door en konden we snel parkeren.

image

De Tommy Hilfiger store voor kinderen. Wat een leuke winkel. En er was nog Sale. Super fijn natuurlijk. We kochten hier 2 dingen voor Elin. Wat dit is, zien jullie later in de shoplog die ik nog ga opnemen.

Dit was onze afgelopen week. Aankomende week staat er niet heel veel op het programma. Het is nog steeds een gewone werkweek. In september hebben wij pas vakantie. Wel gaan we een nieuwe kledingkast en commode voor Elin ophalen. Een grotere kast. En aankomend weekend brengen we een bezoekje aan mijn oma.

Ik wens jullie een hele fijne week!