ZwembadJa, deze week wel weer een nieuwe A Sneak from My Week. Alleen ook deze week heb ik niet zo veel foto’s, maar goed ik kan er wel een paar met jullie delen. Afgelopen week heb ik weer gewerkt, ontkwam ik na werktijd aan een lange file en hebben we het zwembad in de tuin schoongemaakt en opnieuw gevuld. Want, mooi weer op komst.

image

Mijn nieuwe zonnebril van Ebay kwam binnen. Hij heeft blauwe glazen en een zwart montuur. Je kan hem hier bestellen voor maar €1,61 incl. verzenden.

image

Ik ontkwam na werktijd een lange file. Het was een eenbaansweg en er was een ongeluk gebeurt, las ik achteraf. Gelukkig was er een uitvoegstrook waardoor ik binnendoor naar huis kom. Er waren zelfs al een heleboel mensen uit de auto gestapt om te kijken.

image

Ik nam 2 video’s op. Waaronder een mijn favorieten video en die is gister online gekomen. En een GRWM; date night tutorial. Deze komt later deze week online.

image

Hannah merkte op dat ik 2 producten van hun als mijn favorieten heb benoemd en postte dit op hun instagram. Super leuk en lief. Ik gebruik die producten al jaren.

image

Gister hebben we ons zwembad leeggehaald en opnieuw gevuld. Want ik hoorde dat het mooi weer wordt aankomende week en dan is een zwembadje wel lekker. Elin doet heerlijke middagdutjes van een uur of 2-3. Dus dan kan ik heerlijk even genieten in het water op mijn vrije dagen.

Dit was mijn afgelopen week, helaas niet veel gedaan. Deze week moet ik ook weer 3 dagen werken en dinsdag krijgen we nog kraamvisite, hihi ja nu nog;) en woensdag ga ik weer met Elin zwemmen en in de avond gaan Bram en ik uit eten met mijn beste vriendinnetje en haar man. Mijn zusje past dan op Elin. Kunnen we heerlijk uit eten.