sneakHet is alweer de tweede week van januari. En weer maandagochtend, dus tijd voor een nieuwe A Sneak from my Week. Afgelopen week heb ik nog wat dingetjes gekocht voor de komst van de kleine, heb ik heerlijk gegeten met de jeugd van de korfbal en was ik alweer 28 weken zwanger.

image

Wat gaat de tijd toch hard! Alweer 28 weken en morgen alweer 29 weken. Nog maar 7 weekjes werken en dan al verlof.  Ik groei in ieder geval mooi door.

image

Ik kocht wat spulletjes die we nodig hebben voor de kleine. Ik kocht dit bij de Kruidvat. Goede kwaliteit en niet duur.

image

Samen met Hero een dutje doen op de bank. Meestal als ik wakker wordt, slaapt Hero nog en wordt hij in deze houding wakker. Haha, het is maar wat je fijn vind.

image

Zaterdag hadden we een nieuwjaarsparty bij de korfbal met de jeugd. Het thema was feestelijk en dit was mijn outfit. Jurkje van de H&M, riem ook en vest van de Primark.

image

Bij deze nieuwjaarsparty neemt iedereen iets van hapjes mee. En dit was het resultaat. Gevulde eieren, mini pizza’s, wraps, patatjes, fruitspiesje, ragout, gehaktballetjes, bladerdeedhapjes en pestokoeken. Nu waren er nog veel meer hapjes hoor, maar ik heb niet alles gegeten.

image

Zondag heb ik een korfbalwedstrijd gekeken, bij het team waar ik in speelde. Deze wonnen we met 14-10.

Dit was mijn afgelopen week. Hopelijk hebben jullie een goede week gehad en gaan jullie een goede week tegemoet. Aankomende week ga ik doordeweeks niet veel doen maar zaterdag gaan Bram en ik naar Londen. Zin in! Nog even lekker weg met zijn 2-en.