Zomervakantie

Afgelopen week heb ik niet veel gedaan. Bram had late dienst en ik ben veel thuis geweest. Wel boekten wij onze zomervakantie aangezien we in september 3 weken vrij zijn willen we er graag even tussenuit. Verder ben ik lekker wezen wandelen en kon de B1 bij de korfbal kampioen worden. 

imageHeerlijk even een wandelingetje maken met Elin in onze nieuwe knalroze kinderwagen. Hihi.

image

Elin maakte een nieuw geluidje en Hero moest gelijk even kijken waar dat vandaan kwam. Zo schattig!

image

Als de B1 zou winnen zouden ze kampioen zijn, met nog 2 wedstrijden te gaan. En natuurlijk wonnen ze. Ze wonnen met 7-2. Heel netjes. Als we beide wedstrijden verliezen zijn we alsnog kampioen alleen dan wellicht gedeeld met een ander team uit de poule.

image

Zaterdag ging we bbq-en bij mijn ouders want die waren 35 jaar getrouwd. Daar heb ik helaas geen foto’s van. We gaven ze een dinerbon voor 2 bij La Cubanita. Zondag ging ik naar de Praxis want ik wil onze grijze voegen in de keuken wit maken. Ik vond daar ook dit rozen boompje, en aangezien de andere helaas dood is moest er een nieuwe voor in de plaats komen.

image

Boekten wij onze zomervakantie. We gaan met z’n drietjes heerlijk maar Kroatië. We zitten in een eigen huisje met dit prachtige zwembad helemaal voor ons alleen. We rijden via Italië terug en verblijven nog een dag of 5 aan het Gardameer. Heerlijk vooruitzicht.

Dit was mijn afgelopen week. Aankomende week staan er 2 korfbalwedstrijden op het programma en willen we zondag wellicht lekker even gaan winkelen.