MoederdagAfgelopen week heb ik heerlijk een stuk gewandeld met Elin, ook had ik natuurlijk mijn eerste Moederdag. Het was ontzettend lekker weer, dus hebben wij een lekker ijsje gegeten op het terras. Verder hebben we onze maxi cosi gepimpt en at ik een heerlijke salade. Kijk je mee?

image

Ik ging heerlijk wandelen met Elin. Het was prachtig weer. Aan het begin van de week nog niet zo heel warm maar prima wandelweer. Ik liep 3,5km. Best wel ver h? Maar ja, ik moet natuurlijk wel weer wat conditie opbouwen.

image

We hebben onze maxi cosi een ander uiterlijk gegeven. Hij was rood omdat we natuurlijk niet wisten wat wij kregen. Maar nu hebben we hem toch roze gemaakt.

image

Ik at deze heerlijke salade als avondeten. Gemengde sla, tomaatjes en tonijn op zonnebloemolie. Smullen en het vult goed.

image

Elin vind het heerlijk om lekker naar buiten te kijken. Want dat is natuurlijk licht en licht en donker kan ze onderscheiden.

imageimage

Zaterdag gingen we in de ochtend nog even naar de braderie. En aten we op het terras een heerlijk ijsje. Ik koos voor ananas met ijs en slagroom en Bram voor een banaan met ijs, slagroom en chocoladesaus.

image

Zondag was mijn eerste Moederdag en ben ik goed verwend. Ik kreeg zowaar de oorbellen van mijn eigen Moederdagtip. Haha. Ze zijn heel erg mooi en daarbij kreeg ik een heerlijk setje van Etos.

Dit was mijn afgelopen week. Vandaag ben ik jarig en vier ik dit vanavond. Verder heb ik nog niet heel veel dingen gepland deze week. Wel komt er morgen een winactie online ter ere van mijn verjaardag. Dus stay tuned!

Een hele fijne week!