sushiDeze week is er wel weer een nieuwe A Sneak from my Week. Helaas is hij wat later online want mijn blog was gehackt helaas. Hopelijk is nu alles opgelost. Afgelopen week aten we zelfgemaakte sushi en verfde ik mijn eigen haar. Ook genoot ik zelf nog even van het lekkere zonnetje. Want dat is nu weer even voorbij.

image

Bram heeft heerlijke sushi gemaakt. Dat was smullen. Binnenkort maar even een bezoekje brengen aan een all you can eat restaurant. Ook weer heerlijke sushi eten. Dat heb ik wel echt gemist tijdens de zwangerschap. Nu mocht je zeker wel een aantal dingen wel eten, maar hetgeen wat ik echt lekker vind. Rauwe tonijn en zalm niet.

image

Afgelopen maandag moest ik met Elin naar het bureau voor een gehoortest. Die krijgt elke baby binnen en bepaalde tijd na de geboorte. Hier waren we aan het wachten. Ze sliep nog heerlijk.

image

Ik was mijn donkere uitgroei, blond geverfd haar, helemaal zat. En besloot het zelf te verven. Ik had namelijk nog geen tijd om naar de kapper te gaan. Tricky h, want het kan natuurlijk compleet groen uitslaan. Een warme kleur genomen, goud donkerblond, en het lukte. Jeej! Weg uitgroei.

image

Elin in bedje, lekker slapen en ik kon even heerlijk van het zonnetje genieten. Lekker een dutje doen, hihi. Daar knap je enorm van op.

image

Ik bestelde een draagdoek voor Elin, en hier was ik even aan het oefenen. Het moet allemaal nog wat gladder, maar dat is een kwestie van doen en proberen. Ze vind het in ieder geval lekker liggen.

image

Mijn nieuwe zonnebril is binnen. Ik vind hem leuk. Je zag hem ook al op On my way from Ebay voorbij komen. En met ongeveer een weekje was hij al binnen. Super snel, vanuit China. Ga ook nog even kijken naar andere kleurtjes, hihi.

Gisteren zijn we nog even bij de Primark geweest en hebben we voor Elin kleding gekocht. Deze zien jullie later deze week in een artikel.

Dit was de Sneak van afgelopen week. Aankomende week heb ik niet heel veel op de planning. We krijgen nog wat kraambezoek en aanstaande vrijdag ga ik voor het eerst met Elin naar het consultatiebureau, waar ze wordt gewogen en gemeten en verder gaan we zien wat de week ons gaat brengen.

Een hele fijn week!