sneakNieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik vind het toch wel erg leuk om mijn week met jullie te delen en daar wil ik dan vanaf nu mee beginnen. Ik heb het een nieuwe naam gegeven, namelijk; A Sneak from my Week. Afgelopen week waren we in Parijs en vierden we Oud en Nieuw 

image

Ik ga niet al mijn foto’s van Parijs hier neer zetten, die hebben jullie afgelopen zaterdag al kunnen zien.

image

Alweer 27 weekjes zwanger. Wat gaat de tijd toch snel.

image

Kreeg ik voor kerst deze schattige keukenrolhouder cadeau. En die moest natuurlijk wel opgehangen worden. En hij hangt hier perfect.

image

Op woensdagavond was er bij de korfbal een oudejaarstoernooi. Altijd gezellig.

image

Hero en Russel met oud en nieuw. Overdag met oud en nieuw gingen we Carbid Schieten, daar heb ik verder geen foto’s van gemaakt. In de avond hebben we lekker gehangen me allerlei lekkere hapjes en na 12 uur zijn we naar vrienden geweest. Gezelligheid.

image

Keken we veel naar darten die hele week. Ook hebben we natuurlijk de finale gekeken gisteravond.

image

Zaterdag kwam mijn kraampakket binnen van de verzekering. Met kraamverband, gaasjes enz. enz.

image

’s Avonds testte ik de Babyliss Curl Secret. En wat een handige krultang is dat. 1 keer zat mijn haar er even in vast, maar goed dat was snel opgelost. Het resultaat is echt heel mooi. Ik ga hem dan ook nog zeker weten zelf aanschaffen.

Verder heb ik veel plat gelegen vanwege buikpijnen. Afgelopen week is toch veel te druk geweest eigenlijk en aangezien ik vandaag weer moet werken, moest de rem er even op.
Aankomende week hebben we controle bij de verloskundige, ga ik lunchen met mijn vriendinnetje en verder weer rustig aan doen. Aankomende maandag is er natuurlijk weer een nieuwe A Sneak from my Week. Ik wens jullie een hele fijne week.