deze dingen lust ik niet

Ik kwam de post, dit lust ik echt niet, tegen bij Joyce van joyfromjoyce en ik vond het leuk om hem over te nemen. Om met jullie te delen wat ik echt niet lust en waar ik dus echt te kriebels van krijg. Lees je mee?

Champignons – Bram vind ze heel erg lekker maar ik daarentegen. Brr, nee echt niet. Als ze heel fijn gehakt zijn en je ze niet proeft in een gerecht gaat het. Maar goed, dat is natuurlijk zonde van het gerecht. De structuur en substantie vind ik heel erg vies in een gerecht. Bram bakt ze dan meestal voor zichzelf op. Of Elin ze lekker vind weet ik eigenlijk niet.

Blauwe Kaas– Komijnekaas, jonge kaas, belegen kaas, oude kaas. Op zich vind ik alles wel lekker. Oude kaas niet om zo een blokje te eten maar op brood of croissantje wel. Maar blauwe kaas, brrrrr. Daar krijg ik echt kriebels van.

Hummus– Wat iedereen hier toch lekker aan vind… Ik heb echt geen idee. Ik heb het meerdere malen geprobeerd maar ik vind dit dus echt zo vies. Niet als gewoon de kikkererwten, nope. Gelukkig vind Bram dit ook niet lekker, dus is het ook nooit in huis haha.

Karnemelk – Net als Joyce vind ik karnemelk echt verschrikkelijk. Zo zuur. En wat zij ook zegt alsof je iets drinkt wat over de datum is.

Stukjes in mijn toetje – Dit moet ik altijd uitleggen want heel veel mensen snappen het niet. Ik doel dat echt op de toetjes van bijv. activia etc. Daar zitten sliertjes fruit in. Daar ga ik echt van kokhalzen. Ik krijg dat niet weg. Als ik gewoon een toetje heb met grove stukken aardbei of appel bijv. dan is dat allemaal geen probleem. Maar die sliertjes in de yoghurt of vla. Brrrrr.

Chocoladetoetjes/ijs – Brownies, gaat wel. Maar chocoladevla, chocolade roomijs, chocolade cake. Brr nee. En waarom? Ik heb geen idee. Want gewoon chocolade vind ik wel heel erg lekker. Vind ik wel erg jammer, maar goed ik probeer het nog wel vaak maar ik vind het niet lekker.

Koffie – Als ik een pak koffie open maak vind ik dat echt heerlijk ruiken, maar een kopje koffie, cappuccino of wat voor koffie dan ook en met wat dan ook erin. Nope, ik vind het heel erg vies. Thee of fris voor mij dan maar.