image3 (2)Deze week alweer #8 van de What did i do, een wekelijks terugkerende post over datgeen wat ik de afgelopen week gedaan heb. Onder andere verhuizen en Sinterklaas. Kijk en lees je weer mee?

 

Gezien
Afgelopen week heb ik de film 3:10 to Yuma gekeken met Russel Crowe. Zeker een aanrader.

 

Gelezen
De LINDA meiden, super leuk magazine vind ik dat. Heerlijk van voor tot achter doorlezen. Van de categorie STOM tot leuke verhalen.

Gehoord
Afgelopen maandagavond gingen Bram en ik een appartementje kijken dat we voor een aantal maanden kunnen huren. En dinsdag zijn we gelijk al overgegaan. Turbo verhuizen, maar het voordeel is, dat het al ingericht is. Super fijn en een hele mooie inrichting.

image3 (2)

 

Gewenst
We hadden een wedstrijd met de B1, waar Bram en ik de coaches van zijn en we wensen natuurlijk altijd dat ze goed spelen en winnen. En dat gebeurde! Ze wonnen met 3-12 :):)

image4 (2)Gedaan
Afgelopen dinsdag was moving day! Dus verhuizen heb ik afgelopen week gedaan en Sinterklaas inkopen gedaan in Enschede. En ik ben nog met Hero langs de dierenarts geweest om zijn hechtingen te laten verwijderen. Hij voelt zich weer helemaal top!

image7 (1)

Gegeten
McDonalds in Enschede tijdens het winkelen. Lekker, maar ook lekker fout haha. Soms mag het wel toch?

Geƫrgerd
Afgelopen maandagavond stootte ik mijn middelvinger behoorlijk hard tegen de muur en gevolg; een gekneusde en dikke middelvinger. Gelukkig is het nu weer helemaal over.

Gekocht
Sinterklaas cadeautjes

Gekregen
Ook weer Sinterklaas cadeautjes, leuk leuk. Gisteren hebben jullie op deze site al kunnen lezen wat ik gekregen heb en wat mijn surprise was.

IMG_1705

 

Aankomende week nog niet veel gepland eigenlijk. Korfbal trainen, werken en oliebollen bakken/verkopen bij de korfbal.

Hoe was jullie week?