IMG_8203Iets later dan gepland, maar hij is er wel op de maandag. De What did i Do, part 7 alweer. En het is inmiddels weer december. De heerlijke feestmaand, met sinterklaas en kerstmis. Gezellig met de familie en lekker eten.

 

Gezien
De film Hancock en 2 Guns heb ik afgelopen week gekeken. Beide leuke films.

 

Gelezen
Ik heb een begin gemaakt in het boek Laat me jou zijn. ūüôā

image5 (1)

 

Gehoord
Afgelopen week was de band Kensington live bij Giel in de studio. Giel Beelen van 3FM. Zij lieten daar het nieuwe nummer horen War, wat geschreven en gemaakt is voor ons Nederlands Turn Team, met o.a. Epke Zonderland. Ik stuurde een smsje naar Giel dat ik het nummer supertof vond enz. en hij las het voor in de uitzending. Altijd leuk om te horen:)

Gewenst
Oef.. Niet zoveel denk ik.. Misschien dat ik hoopte dat mijn surprise voor Sinterklaas zou lukken. Wat het geworden is, zien jullie volgende week.

Gedaan
Mijn doggie Hero moest naar de dierenarts voor een castratie. Mijn ouders krijgen een nieuw hondje, een teefje, en ja dan is een mannetje en vrouwtje regelmatig bij elkaar laten niet zo’n slim idee leek ons. Het gaat gelukkig al weer heel goed met hem en morgen mogen de hechtingen er uit en hoeft hij ook geen kap meer om :).

IMG_8163

IMG_8203

 

En ben ik zaterdagavond na de korfbalwedstrijd naar een discotheek geweest bij ons in de buurt. Was ook erg gezellig.  Gisteren had ik heerlijk niets op de planning staan, en hebben Bram en ik heerlijk geluierd en een films gekeken.

Gegeten
Niet zoveel speciaals eigenlijk. Geen bijzondere dingen deze week. Boring he;) Gewoon lekker pizza en een keer aardappeltjes, sla en kippenpootjes. Ook altijd erg lekker.

Gedronken
Ik kreeg een groot pakket toegestuurd van Uzuma, en dit was het eerste drankje wat ik geproefd heb. Ik moet er wel even aan wennen hoor! Het proeft ook echt HEEL gezond!

IMG_8198

Ge√ęrgerd
Dat mijn kleine doggie best veel wat pijn gehad heeft na de operatie:(, en dat hij ook haast niet at na die tijd. gelukkig gaat het nu weer goed:)

Gekocht
Wat heb ik gekocht… ook weinig geloof ik. Wat boodschappen, maar verder heb ik geen uitgaves gedaan, behalve de standaard vaste lasten.

Gekregen
Deze super mooie rozen werden op mijn werk bezorgd <3. Lief hè?
IMG_8194 (1)

Aankomende week is ook een redelijk rustige week.

Hoe was jullie week?