PicMonkey CollageEen nieuwe week, een nieuwe DIY. Afgelopen week maakte ik mijn eigen crackers en was eindelijk mijn nieuwe hardloopkleding binnen van de H&M. Verder was het niet een hele drukke week en heb ik zoals gewoonlijk weer 4 dagen gewerkt en ook nog 2 hairtutorials opgenomen. Een daarvan hebben jullie afgelopen week kunnen zien, en part 2 komt deze week online. Maar eerst mijn What did i do. Kijk je mee?

IMG_8261

Ik had mijn jas even op de stoel liggen en Hero maakte er echt een nestje van. Prinsheerlijk lag hij daar te slapen.

IMG_8220

Hier zie je mijn eigengemaakte crackers. Gemaakt van lijnzaad, zonnepitten, pompoenpitten, sesamzaad, kaas en water. Jammie.

Zo zien ze er trouwens uit voordat het de oven inging. Heb helaas nog geen foto van als ze klaar zijn. Mochten jullie het recept willen, vertel het mij dan even.

IMG_8219

Kreeg ik deze foto nog binnen, n.a.v. een photoshoot die ik een tijd geleden gedaan had. Deze foto is gemaakt met een hele oude analoge camera.

IMG_8257
IMG_8253

My new running gear van de H&M. Beetje onduidelijke foto, maar het zit wel echt heel fijn.

IMG_8239

Ik ben met Hero aan het oefenen om los te lopen zonder riem. En dat gaat heel goed! Hij luistert echt heel goed.

img2

En afgelopen zaterdag gingen we bowlen met de korfbal. Een jaarlijks terugkerend uitje is dat. Super gezellig.

Aankomende week heb ik niet heel veel te doen. Overdag weer werken, dinsdag naar de fysio voor mijn nek en weer korfbaltrainen. En het weekend heb ik ook niet veel plannen, het is wel Valentijnsdag, maar we hebben andere verplichtingen. We wilden eerst gaan indoor skiën in Bottrop , maar helaas gaat dat niet door. Dat houden we nog tegoed. 

Jullie leuke dingen gedaan afgelopen week of aankomende week?