NaamloosBloggen is erg leuk, inmiddels doe ik dit alweer ruim 2 jaar. En wat mij betreft heeft het alleen maar voordelen. Oké, soms is het even flink doorwerken om vooruit te plannen, maar hé, kan je het weer een aantal dagen rustiger aandoen. Lees je mee naar mijn 10 voordelen van een blogger zijn?

* Je kan alles kwijt op je blog. Ben je ergens super enthousiast over en wordt je omgeving al gek van jou, schrijf er een leuk artikel over en maak je volgers met jou enthousiast.

* Mensen ontmoeten die hetzelfde doen als jij en ook dezelfde interesses hebben. Op events bijv. kom je hele leuke mensen tegen waar je jou ervaringen en dergelijke mee kan delen.

* Je hebt natuurlijk als blogger ook wel eens voordelen wat betreft nieuwe collecties en producten. Soms mag je iets testen wat nog niet in de winkels ligt. Hoe leuk is dat? Ik vind dat toch altijd weer speciaal als ik een pakketje opgestuurd krijg. En ben daar ook altijd erg dankbaar voor.

* Heb je zelf even niets te doen? Kan je gaan bloggen, je hoeft je niet meer te vervelen als je een blog hebt. Brainstormen voor nieuwe producten of DIY’s. Altijd wel wat te doen.

* Leuke reacties krijgen van lezeressen. Ik vind comments altijd heel erg leuk om te lezen.

* Je kan samenwerken met bedrijven. Ik vind het heel gaaf dat ik met de pr mensen van grote bedrijven kan brainstormen over ideeën en eventuele samenwerkingen voor mijn site.

* Als ik een comment krijg van een lezeres met daarin dat ik haar geholpen heb bij de productkeuze om maar iets te noemen, dan ben ik toch blij dat ik iemand heb kunnen inspireren. Hoe leuk is dat?!

* Je blijft jezelf proberen te verbeteren. Betere teksten, betere foto’s en bijv. betere onderwerpen. Als ik kijk naar mijn eerste artikel en mijn artikel nu, dan zie ik toch echt wel vooruitgang.

Zo zijn er vast nog wel veel meer redenen, maar deze 8 vind ik zelf wel echt te leukste en de moeite waard om even met jullie te delen.