Home AgainOp 12 oktober ben ik naar de voorpremière geweest van de nieuwe feel good movie Home Again. Ik was hiervoor uitgenodigd door Laura Ponticorvo. En samen met nog 130 andere meisjes keken we als eerste, muv ladies night, naar de film Home Again. Het was een super gezellige avond waarbij een fotootje met Laura ook niet mocht ontbreken en we keken de film. Wat ik van de film vond, ga ik je vertellen. Lees snel verder.

Reese Witherspoon speelt de hoofdrol in deze film. Ze speelt een moderne huisvrouw die alles heeft wat haar hartje begeert maar toch erg ongelukkig is met haar leventje.  Ze heeft 2 kinderen en is tijdelijk uit elkaar met haar man. Wat ze precies zoekt om gelukkig te worden weet ze niet en ze gaat dan op haar verjaardag met vriendinnen drankjes doen. Wie weet vindt ze wel een leuke vent.

De film is een lekkere feelgood movie met hier en daar wat grapjes erin. Het is geen kwalitatieve hoogstaande film. Maar gewoon een heerlijke film die lekker wegkijkt. Het is een echte lovestory maar toch loopt hij anders af dan je wellicht zou verwachten.
Ik vond het in ieder geval een super leuke film om te zien en mocht je houden van feelgood movies ga dan zeker even een kijkje nemen. Neem wat vriendinnen mee en installeer je in een bioscoop stoel tijdens de regenachtige dagen.

Ik ga er verder niet al te veel over vertellen want dan verklap ik te veel en dat is niet de bedoeling natuurlijk als je hem nog wilt gaan zien.  Dus dan wil ik het hierbij laten. Ik vind he dus een leuke film. En Laura, nogmaals bedankt voor de uitnodiging en voor de heerlijke goodiebag.