VTech zeevriendjes Mijn moeder was een vorige week met Elin bij de Action en daar kocht ze een VTech Zeevriendjes Draaitol voor Elin. Super leuk voor haar, voor ons iets minder. Haha. Want… geluid en herrie. Haha maar hij is wel super leuk en leerzaam ook. Ik ga in het kort hier even een review over geven. Lees je mee?

Laten we onze vriendjes uit de zee ontmoeten! Speel met de Zeevriendjes Draaitol van VTech® om dieren, kleuren en cijfers te leren.
Druk op de interactieve drukknop om de tol rond te laten draaien en,druk op de toetsen en de zeevriendjes om grappige zinnetjes, geluiden
en melodietjes te horen. Ga je mee, op avontuur in de zee?

Zoals je ziet is deze VTech Zeevriendjes Draaitol vrolijk, kleurrijk maar ook wel aardig groot speelgoed. Maar dat geeft niet. Het is super leuk voor kinderen vanaf een maand of 9. Nu is Elin a.s. zondag alweer 1,5 jaar maar binnen 2 tellen wist ze de diertjes aan te wijzen als wij vroegen welke het was en als de mevrouw op het muziekje de dieren benoemd. Heel erg leuk.

De diertjes zijn geen gewone dierentuin diertjes. Je hebt een schildpad, dolfijn, krab en een inktvis. En dan merk je dan het ook voor de wat oudere kindjes heel erg leuk is, omdat deze diertjes niet heel gangbaar zijn.

 

Er zit een interactieve drukknop (de grote gele ster) op die tijdens de speelstand ‘leren’ de tal laat draaien en grappige zinnetjes, geluidjes en gezongen liedjes laat horen.  Ook zit er een speelstand ‘muziek’ op. Daarbij hoor je grappige geluidjes of melodietjes.
Als je op de drukknop blijft drukken dan versnel je het tempo.  Ook kan je op de zeevriendjes en de kleurtoetsen drukken om hier ook weer grappige geluidjes en melodietjes te horen. De lichtjes knipperen dan ook mee.

Als je de speelstand ‘leren’ aanzet en je drukt op 1 van de diertjes dan leer je de kleur, de naam en hun geluid. De blauwe toets stelt een vraag over het tellen van de dieren. En de oranje toets stelt een vraag over het vinden van de dieren. Dan heb je nog een paarse toets en deze stelt een vraag over het vinden van een dier met een bepaalde kleur. Heel erg leuk en leerzaam.

MELODIETJES
1. Row, row, row your boat
2. Sailing, sailing
3. Animal fair
4. Alle eendjes zwemmen in het water
5. Twinkel, twinkel kleine ster
6. Witte zwanen, zwarte zwanen
7. Drie maal drie is negen
8. Zagen, zagen

GEZONGEN LIEDJE
We gaan op rondreis in de zee,
de dieren zwemmen met ons mee.
We gaan op rondreis in de zee.
Kom maar mee!

En trust me, na een paar keer het bovenstaande liedje te hebben gehoord, ken je hem uit je hoofd. Haha.  Ik vind deze VTech Zeevriendjes Draaitol heel erg leuk en geslaagd. Ook voor kindjes van 1,5 jaar. En Elin pakt hem dan ook geregeld. Klein minpuntje; het geluid kan maar op 1 stand en die is best hard. Haha.

Deze kocht mijn moeder bij de Action voor ong. 12 euro.