Woensdag 10 0ktober mochten Elin en ik aanwezig zijn bij het MGA XL Unboxing Event voor Kiddowz.net. Super gaaf! Elin is nog nooit mee geweest naar een event dus ik was heel benieuwd hoe dat zou gaan. Maar wat was het leuk en wat vooral Elin vond het echt fantastisch. Zo leuk om te zien. In dit verslag neem ik jullie mee naar het event met leuke foto’s.

Bij binnenkomst kregen we een heerlijk glaasje kinder champagne en bij aanmelden kreeg Elin een bandje met een groene, rode of blauwe kleur. Wij kregen een groen armbandje. Het was de bedoeling dat wij in de groene kamer gingen beginnen. Dit deden ze zodat niet iedereen in dezelfde kamer begint en alles goed verdeeld is. Dat was goed geregeld. Ook kregen wij hier een stempelkaart en als je alle stempels gehaald had kreeg je aan het eind een toffe goodiebag.

Overal hingen veel ballonnen en was alles leuk versierd. In elke kamer stond ook een heerlijke tafel met allerlei lekkernijen. Dat vond Elin natuurlijk al helemaal super, haha.

Wij begonnen met het maken van een poloroid foto. Er stond een Poopsie Slime Surprise bad en daarin werden de foto’s genomen en die kreeg je dan ook meteen mee naar huis en zo hadden wij onze eerste stempel binnen. Daarna gingen wij naar de unboxing tafel. Hier mocht je een Poopsie Slime Surprise pack unboxen.  Hier kon je dus gelijk je eigen slijm maken. Er zat ook een sleutelhanger in het pakketje en daar kan je dan je slijm in bewaren. Super leuk!

Hierna was het tijd om je t laten schminken. We moesten even in de rij wachten maar dat was geen probleem. Het schminken ging heel erg snel. Elin koos voor een leuke eenhoorn op haar gezicht.

Dat was de groene kamer. Wij liepen door richting de roze kamer. Hier stond een mega ballenbak van L.O.L Surprise en ik moest dan ook veel moeite doen om Elin hier na een tijdje weer uit te halen. Haha. Dat was een groot succes! Helaas waren hier alle L.O.L ballen al uit maar het spelen erin alleen al was groot succes.
Daarna liepen wij door richting het knutselen. Hier kreeg Elin een glazen potje die ze mocht versieren wat erg leuk was.


Ook stond er in deze kamer een groot poppenhuis van L.O.L Surprise. Elin was ook hier niet weg te slaan. Ze ging gelijk aan de slag met alle poppetjes en attributen die er in stonden. Toch ook maar eens kijken naar een poppenhuis voor thuis!

En daarna was het alweer tijd voor de 3e ruimte. De blauwe kamer. Hier stond een luchtkussen, een tekentafel en een unboxing tafel van Ready 2 Robot. We hebben deze hier niet uitgepakt want het was best wel druk bij die tafel. Maar dat kan Elin thuis superleuk met haar papa doen. Ook dit is een verrassingspakketje en weet je dus niet welke robot je krijgt en kunt maken. Erg tof! En in de goodiebag zat er ook nog 1, dus we kunnen er 2 maken. En ook tegen elkaar strijden.

Na nog een lekkernij gingen we weer richting de auto. Het was een hele geslaagde dag en Elin kreeg veel leuke goodies mee naar huis. Dit gaan we de komende tijd eens even rustig bekijken en unboxen.
In de tas zat onder andere haarglitter, een ready 2 robot pakketje, L.O.L stress balletje en een L.O.L Suprise Eye Under Wraps Bal. En de koffer die Elin al de hele middag had zien staan en nu kregen we die ook nog mee. Het is een grote koffer met Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton. Wauw! Een mega koffer om al het poosie slijm in te bewaren en veel attributen om het te kunnen maken.

Kortom, het was een fantastische middag. En super bedankt Amanda dat wij bij deze MGA XL Unboxing Event mochten zijn! Je hebt Elin hierdoor een onvergetelijke middag gegeven. Dit verslag met meer foto’s is ook te lezen op Kiddowz.net.