Kraamcadeau’s, ik vind het altijd lastig om voor iemand iets mee te nemen. Wat is zijn of haar smaak, wat is echt nuttig en dus waar hebben ze echt wat aan en gaan ze ook echt gebruiken.. Ik ga je in deze post hopelijk wat tips geven om je op weg te helpen met een keuze voor een kraamcadeau, mocht je hier ook tegenaan lopen.

Nu ben ik persoonlijk altijd wel overal blij mee. Maar babykleding is ook best lastig te geven, want wat vinden ze mooi. Nu zijn wij niet de meest lastige hierin, maar weten wel wat we wel en niet mooi vinden. En wat je dus ook je kindje sneller aan zal doen.
Ook zijn er kraamcadeau’s in heel veel verschillende prijsklasse’s.

Slaapzakje

Wat bijvoorbeeld goed van pas kan komen is een slaapzakje. Kijk natuurlijk wel even in welk seizoen we zitten. Een winter of zomerslaapzakje.

Een mooi laken voor in het ledikantje of kinderwagen

Er zijn tegenwoordig hele mooie lakens de vinden voor in het bedje of in de kinderwagen. Die komen ook altijd van pas. Want je hebt ze toch nodig om je kleintje heerlijk warm te houden.

Armbandje

Wij waren ook heel erg blij met een armbandje voor Elin. Als je dit geeft aan iemand dan ken je diegene goed genoeg om te weten dat ze hier erg blij mee zijn. Dit zou ik dan ook bijvoorbeeld alleen geven aan goede vrienden die ik dus goed genoeg ken.

Een draagdoek

Een draagdoek is ook heel erg nuttig mits je weet dat de mama en/of papa het kindje willen gaan dragen. Anders is het wellicht wat zonde van je uitgave. Dit zou je dus van te voren kunnen informeren. En een draagdoek of draagzak kan ook erg lang mee gaan.

Voorleesboek

Een voorleesboek is altijd erg leuk om te krijgen. Bijvoorbeeld een boek waarin hun naam voor komt, is toch fantastisch. Voorlezen is goed en nuttig voor je kleintje en later kunnen ze zelf het boekje bekijken en lezen.

Ik hoop dat ik je in deze post wat tips heb gegeven voor het kiezen van een kraamcadeau. Uiteraard zal iedereen blij zijn met wat je meeneemt. Tenminste dat waren wij. Maar je merkt toch, zoals ik al zei, dat als de kleding bijv. niet heel erg mooi gevonden wordt, de baby het niet vaak draagt. Helaas. En dat is toch zonde. Wat je ook zou kunnen doen is dan een cadeaubon meenemen, zodat ze zelf wat kunnen aanschaffen.