Het leek mij weleens leuk om Elin haar schoenencollectie te filmen. En dat heb ik dan ook gedaan. Ik verzamelde al haar schoentjes en maakte hier een leuke, maar korte video van. Een aantal paar schoenen zijn haar nog te groot en een aantal bijna te klein. Maar goed, ik heb ze er wel bijgedaan. Ze zijn allemaal zo leuk, hihi.

Binnenkort komt ook de inhoud van haar kledingkast online. Deze video had ik al opgenomen, maar is helaas te donker uitgevallen. Dus ik ga deze nog een keer opnemen en dan met mijn studiolampen erbij. Dus stay tuned. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal, dan blijf je op de hoogte van nieuwe video’s. Het fijne is, dat het helemaal gratis is.

Elin is bijna 13 maanden en loopt inmiddels al vrolijk rond. Met name nog in huis, maar we zien dat het lopen met de dag beter wordt. Binnenshuis heeft ze dan ook geen schoentjes aan, maar blote voetjes of anti-slip sokjes. Voor buiten hebben we wel schoentjes, de meeste hebben dan ook een flexibele zool. Dat is wel echt een must voor net lopende kindjes. Een aantal hebben een hardere zool, dus die zal ze ook minder dragen en als ze eenmaal goed kan lopen krijgt ze die natuurlijk wel vaker aan.

Kijk hieronder de video. Hopelijk kunnen jullie hem goed zien en  vinden jullie de video leuk.