Ockyz SweakersIk had al een gehoord van de Ockyz Sweakers zwemsokken en daarom vond ik het ook super leuk om ze te mogen testen. Een tijdje terug gingen Elin en ik zwemmen en gleed ze dus uit omdat ze zo enthousiast was tijdens het lopen. Nu viel ze gelukkig op haar billen maar het had ook anders af kunnen lopen. De verhalen die ik had gehoord zijn positief, maar graag testen wij ze zelf ook uit.

Kinderen glijden snel uit in het zwembad, want de vloer is glad en ze hebben geen grip onder de voetjes. Dus wij testen de Ockyz Sweakers zwemsokken.


Na het plaatsen van de bestelling ontvingen wij de Ockyz al een dag later. Super snelle verzending. We zijn nog niet wezen zwemmen sinds wij ze hebben maar we wezen douchen en in bad geweest. Nu kan mijn iPhone niet onder water dus die foto’s moet ik je verschuldigd blijven. Maar mijn ervaring kan ik absoluut met jullie delen.

Het is even een gefriemel om ze aan te krijgen maar als ze aan zijn, gaan ze ook geen kant meer op. De teentjes steken eruit. En dat is natuurlijk wel grappig.

Onze tegels in de douche zijn best wel eens glad en dus was het goed te testen. Ik deed ze aan en normaal gesproken als Elin de douche inloopt glijdt ze altijd een beetje weg, maar dat was nu dus absoluut niet het geval. Zelfs springen in de douche ging goed. Ze heeft zeker weten meer grip. Heel erg fijn!

 

De Ockyz Sweakers zwemsokken staan voor:

  • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
  • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
  • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
  • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
  • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
  • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Het is super! Deze zwemsokken zou ieder zwembad of sportwinkel moeten verkopen. Zodat we ongelukken kunnen voorkomen. Ze sokken zijn in eerste aanschaf wel wat prijzig maar ze gaan 4 maten mee, dus je doet er heel erg lang mee. Ze zakken absoluut niet af en zitten prima.

Ik vind ze dus heel erg leuk en Elin ook. Dat scheelt een heleboel. Ze mogen dus aanblijven en hoeven niet meteen uit. Haha. Dus goedgekeurd.

Wil jij deze musthave ook hebben voor je kind(eren) of voor jezelf? Ik mag 2 mensen blij maken met een kortingscode van €10. Dat scheelt toch zeker weer op de aanschaf.

Laat in een reactie achter waarom jij graag wilt winnen en vergeet niet een geldig e-mail adres in te vullen.

Heb jij ook een (of meerdere) waterratjes in huis en wil je ook deze musthave Ockyz zwemsokken kopen voor je kids (of voor jezelf)? Ik mag maar liefst vier mensen blij maken met een kortingscode van 10,- ! Dat scheelt toch weer!

En wil je een extra winkans? Dan mag je mij ook volgen via Instagram.
En delen mag altijd. Gebruik dan de code #moniquemichellewinactie. Absoluut niet verplicht!

De winactie loopt tot en met 4 november. Op 5 november maak ik de winnaars bekend via mijn InstaStories.