muzikale smartphoneSuper leuk, een tijdje geleden kreeg Elin haar eerste perspakketje. Dit was een muzikale smartphone van Fisher Price. Hoe leuk? Elin is gek op alles met kleur en geluidjes, dus deze zou ook zeker in de smaak moeten vallen. Ik ga jullie hieronder meer vertellen over de muziek telefoon van Fisher Price.

image

Een baby kan nu toch uiteraard ook niet meer zonder zijn of haar eigen smartphone. Natuurlijk geen echte, maar een van Fisher Price. Er zit een grote ‘home-knop’ op en daaruit komen leuke vrolijke geluidjes en het scherm is een spiegeltje zodat Elin zichzelf kan gaan ontdekken.

Hij is geschikt voor baby’s vanaf 0 jaar. Nu zou ik hem pas aan Elin geven als ze echt goed dingen vast kan houden en niet meer iets op haar hoofdje laat vallen bijvoorbeeld. Nu moet ik zeggen dat als ik hem voor haar houdt en de knopjes indruk ze hem wel erg leuk vind. En zeker moet lachen.

image

De muzikale smartphone maakt ook echte smartphone geluidjes zoals bijv. het geluid van het maken van een foto.
De afmetingen van deze muzikale smartphone zijn;  17 x 14 x 5 cm. Een hele leuke afmeting. En als je de ‘home-knop’ indrukt dan gaan die 3 vierkantjes (apps) ook bewegen. Heel leuk detail.

image

Voor Elin is het vooral nu leuk omdat het geluid maakt en het leuke kleurtjes heeft. Ook vind ze het heel erg leuk om in de spiegel te kijken dus dat komt ook goed van pas. Ik weet zeker dat ze naarmate ze ouder wordt, ze meer hiermee gaat spelen en op den duur ook zelf de ‘home-knop’ in zal drukken. Ik kan niet wachten tot het zover is.

Zoek je nog een leuk speeltje of cadeautje voor een baby van ong. 3 maanden of iets ouder dan is deze zeer zeker geschikt.

De muzikale smartphone van Fisher Price is verkrijgbaar bij Lobbes voor €9,99.