lidl cienIk liep vorige week in de Lidl en wat zag ik daar? Een nieuwe babyverzorgingslijn van Cien voor een mega lage prijs. Dan is mijn interesse altijd gewekt, zal het wat zijn? Of toch niet? Ik ging het proberen. Ik nam de Head-to-Toe Washing Gel mee en de shampoo. Wat ik ervan vind lees je hieronder.

De flesjes zien er super leuk uit. Een leuke, kleurrijke en vrolijke verpakking. Er zitten geen minerale oliën en en geen siliconen. Ook zitten er geen kleurstoffen, zeep en conserveermiddelen in. Ze zijn PH neutraal en veganistisch. Wel zit er alcohol en parfum in. Maar goed, dat voorkom je ook niet denk ik.

Head-to-toe washing gel is lichtzoet van geur. Ik vind hem erg lekker. En omdat het een head-to-toe washing gel is kan je er dus zowel het lijfje als de haartjes mee wassen. Ik moet zeggen, beide voelen lekker zacht aan na gebruik. Deze washing gel kost €2,29.

Nu is het wellicht wat dubbelop dat ik ook de shampoo heb gekocht maar goed, ik was erg nieuwsgierig. Ook deze shampoo ruikt lichtzoet. Wat wel heel fijn is, is dat er kamille-extract inzit waardoor het rustgevend is voor de hoofdhuid. Dus ook ideaal om te gebruiken bij een pasgeboren kindje. Deze shampoo kost €1,49.

Ik ben erg blij met beide producten en ze staan dan ook zeker vast in de douche om te gebruiken. Heerlijke geur, heerlijke producten en een heerlijke prijs. Wat wil je nog meer?

Van deze lijn is er ook nog een diapercream, nourishing oil en een care bath. Vast ook zeker weten stuk voor stuk goede producten.

Heb jij deze producten al gezien of geprobeerd?