Zoals jullie wellicht op mijn Instagram al hebben kunnen zien is HEMA een nieuwe samenwerking aan gegaan. De HEMA loves Difrax collectie. Super leuk natuurlijk. Ik was heel nieuwsgierig naar de samenwerkingscollectie en ging dan al vroeg op pad richting Amsterdam. Het werd gehouden in het Hoxton Hotel en we kregen een heerlijk ontbijt. Maar goed, snel terug naar de collectie. De collectie bestaat uit de populaire spenen en flessen van Difrax, maar dat in het vrolijke jasje van HEMA. En HEMA heeft zelf ook nog een nieuwe bed- en badcollectie. Ook die ga ik je laten zien.

Hetzelfde HEMA design is ook te zien in de compleet vernieuwde babycollectie voor bed en bad. Zowel de bad- en bedcollectie als de Difrax producten zijn al verkrijgbaar.

S-babyfles Natural 
Het voeden is een speciaal contactmoment tussen ouder en baby. Wanneer je voor flesvoeding kiest zijn goede babyflessen heel belangrijk. De Difrax S-fles heeft een uniek anti-koliek systeem. De ergonomische S-vorm zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht. Door het ventiel in de bodem van de S-fles is er een constante luchttoevoer vanuit de achterkant van de fles. Dit voorkomt de vermenging van lucht met melk en het ontstaan van lucht en belletjes bij de speen. De baby slikt zo minder lucht in en heeft daardoor minder last van darmkrampjes, boertjes en spugen.

Samen met Difrax brengt HEMA de S-flessen uit in twee eigen designs (€12,-). Ook zijn er losse flesspenen (€5,50) beschikbaar in twee verschillende maten zodat de flessen extra lang meegaan. Hoe leuk is deze fles? Ik vind hem super!

HEMA loves Difrax

Natural fopspeen
De Difrax Natural fopspenen (€10 per set) zijn nu ook te verkijgen met HEMA-design. Deze speen heeft een natuurlijke tepelvorm waardoor je baby het makkelijker zal accepteren. De speen groeit mee met de zuigbehoefte en leeftijd en is tandvriendelijker dan duimen. De speciale vlindervorm laat het neusje vrij en de gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Deze spenen worden aangeraden voor kleintjes van 0 tot en met 18 maanden. En kijk hieronder eens hoe leuk ze zijn!

Naast deze samenwerking introduceert HEMA een compleet vernieuwde bed- en bad collectie voor baby’s, waar ook de vrolijke printjes weer in terug komen. De hoofdkleuren zijn grijs, zwart, wit, mintblauw en oudroze. Echt een supergave collectie.

Bed
Voor het opmaken van wiegen en ledikanten zijn er verschillende lakens, dekentjes, matrashoesjes, dekbedovertrekken, kussenhoesjes en kruikjes verkrijgbaar met verschillende printjes. Ook introduceert HEMA een nieuw voedingskussen in bijpassend designs en afneembare hoezen. Leuk om te zien en makkelijk om te verschonen. Daarnaast is er een lief gebreid knuffeldier met bijpassende kettingspeen. Zo raken de mooie spenen van HEMA & Difrax niet foetsie.

Bad
De eerste keer je dat je baby in bad gaat is een bijzonder moment. Verwen je baby met de zachte washandjes van HEMA met schattige printjes van beren- en poezenkopjes. Met de nieuwe  badcape blijft je baby lekker warm na het badderen. Afdrogen kan het beste met hydrofiele doeken. Deze multifunctionele doeken komen nu in heel veel kleuren en met leuke printjes.

Lekker knoeien
Daarnaast heeft HEMA de babycollectie verder uitgebreid met slabbetjes. Zo is er een pullover slabbetje en zijn er slabbetjes met zijsluitingen. Ook nieuw is het plastic slabbetje met opvangbakje. Hiermee kan je kleintje lekker experimenteren met eten en is de knoeiboel achteraf makkelijk schoon te maken.

We kregen een toffe goodiebag mee waar onder andere het super leuke gehaakte knuffeltje en die is wel echt heel erg tof. Ook kregen we de nieuwe Difrax speentjes en fles en ook die zijn wel echt heel erg leuk met het vrolijke HEMA printje erop.

Alles is dus vanaf nu al verkrijgbaar bij HEMA. Ga snel kijken. Wat vindt jij van de HEMA loves Difrax collectie en van de nieuwe bad- en bed collectie?