Afgelopen zaterdag vertrokken wij richting de Julianatoren in Apeldoorn. We gingen een dagje Halloween meemaken in het kinderpretpark. Jaarlijks keert dit evenement weer terug en het is één van de populairste evenementen. Zo is er een Griezeldoolhof, van echt stro, waarin ook echte griezels ronddwalen. Zo is er dit jaar een loopspookhuis waarin je op zoek naar naar de schat.  Ook zijn er weer veel shows te bezoeken.

Griezeldoolhof en Loopspookhuis

Nu vond Elin het doolhof en loopspookhuis wel eng dus helaas moesten wij die overslaan.  Volgend jaar beter :). Ze is natuurlijk pas 2,5 jaar oud.

In het doolhof van stro zijn verschillende effecten geplaatst om het spannend te maken. Waaronder een behoorlijke rookpluim.
Bezoekers kunnen in het doolhof op zoek naar de griezels voor het geheime ingrediënt. Bij de uitgang
van het Griezeldoolhof kunnen bezoekers zelf kiezen of zij ook nog door het Loopspookhuis gaan. En zeg nou zelf, het ziet er toch heel mooi uit!

Griezelcatwalk

De Griezelcatwalk is om 16:00 uur. Bezoekers die zich volledig hebben uitgedost als griezel mogen mee lopen op de catwalk waarmee mooie prijzen zijn te winnen. De hoofdprijs is een gezinsabonnement 2019. Opgeven kan tot 15 minuten voorafgaand aan deze show. Zeker de moeite waard dus om aan mee te doen.


De shows met Jul & Julia waren ook echt super leuk gedaan. Jul was een spook en Julia een heksje. Echt heel erg leuk. 

Halloween in de Julianatoren duurt tot en met zondag 28 oktober. Neem zeker een kijkje want het was echt super leuk. De aankleding in het park, het is echt één en al gezelligheid. Wij komen volgend jaar zeker weer terug, want dan is Elin weer een jaartje ouder en vind ze het doolhof en loopspookhuis vast wel heel erg interessant.
Bedankt voor de uitnodiging Julianatoren en tot heel snel weer 🙂