electro

Ik deel vandaag een spelletjestip voor de 3/4 jarige met jullie. Namelijk Electro, Basisschool groep 1 & 2. Nu staat er op de doos dat het voor 4+ is maar Elin vind dit spel helemaal fantastisch. En ik ook want, lekker old school.

Elin houdt van uitdagende spelletjes. Spelletjes waarbij ze wat kan leren. En dit spel is daar natuurlijk super geschikt voor omdat hij eigenlijk voor 4+ is.

Dit spel heeft 6 dubbelzijdige bladen met allerlei diverse spelletjes. Zo zit er een plaat in waarbij je tegenstellingen moet zoeken, wat bij elkaar hoort moet zoeken, grote en kleine letters bij elkaar moet zoeken. Maar ook schaduwen herkennen en vormen en kleuren.
Een aantal platen zijn voor groep 1, een aantal voor groep 2 en een aantal op weg naar groep 3. Dus ze hebben hier heel lang veel plezier van.

Elin maakt momenteel de platen voor groep 1 en 2. Die vind ze erg leuk. Een aantal van groep 2 zijn nog wat lastig maar ze vind die uitdaging wel erg leuk.

electro

Hierboven zie je het spel. Wellicht kennen jullie het wel, want toen ik kleiner was had je dit heel erg veel. En hoe leuk is het om Elin hier ook mee te zien opgroeien. De plaat hierboven is haar favoriet om te spelen.

Electro, basisschool groep 1 en 2 is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €13,95. Ik vind dit echt een hele prima prijs. En het leuke is dat ze in deze serie ook Electro hebben voor 2+, 3+ en ook 6+. Super leuk! Zeker de moeite waard om op het verlanglijstje te zetten van je peuter of kleuter.