eenhoorn flonkerbingo

Vorige week waren mijn collega’s op kraamvisite en Elin kreeg ook een cadeautje. Zij kreeg een spelletje genaamd Eenhoorn Flonkerbingo. Elin werd al helemaal wild bij het zien van de verpakking. Wij gingen dit spelletje spelen en het is super leuk! Ik vertel je hier meer over.

Inhoud

De verpakking is toch al super leuk om te krijgen? En als je het doosje opent, vind je daar 4 bingokaarten ( 2 zijdig ), fiches met de bingo afbeeldingen erop, de handleiding en roze steentjes. Allemaal super leuk gemaakt.

Dit zijn de bingokaarten. Ze zijn dus dubbelzijdig. Zodat je eigenlijk 8 verschillende hebt. Maar je kunt met maximaal 4 personen spelen. En dat is prima te doen en leuk ook.

Hier zie je de fiches van dit Eenhoorn flonkerbingo spel. Er zitten er nog veel meer bij hoor maar hier krijg je een idee van de afbeeldingen. Hele vrolijke afbeeldingen van o.a. een eekhoorn, eenhoorn, zonnetje, lieveheerstbeestje en een muis. Maar er zijn dus nog meer afbeeldingen.

Hoe werkt het?

Je legt alle fiches op de kop, kiest een bingokaart en het spelletje kan beginnen. Om de beurt draaien wij een fiche om en kijken of we die afbeeldingen op onze kaart hebben. Zo ja, plaatsen wij er een roze steentje op en zo niet, helaas.

En ligt er op elke afbeelding van je kaart een roze steentje dan heb je uiteraard bingo. Het is een superleuk spelletje en Elin en ik hebben het dan inmiddels ook al vaak gespeeld. Ze snapte het meteen al. Dus het is heel goed te doen van 2,5-3 jaar en ouder natuurlijk. Het Eenhoorn flonkerbingo spel is online verkrijgbaar voor ong €8.