cas de ranger

Als ik een pretpark moet noemen die leuk is voor peuter/kleuters en kinderen tot en met een jaar of 10 dan zou ik als eerste de Julianatoren zeggen. Een heel erg leuk park met leuke attracties. Nu hebben ze een nieuw personage toegevoegd aan de Julianatorenfamilie. Namelijk, Cas de Ranger. Wij waren uitgenodigd om de première bij te wonen.  Kijk snel verder.

Vanaf deze meivakantie is Cas de Ranger te bezoeken in de Julianatoren. Cas leert je alles over de natuur. Super leuke afwisseling natuurlijk tijdens het bezoeken van dit park.

Als eerste is er een show die je bezoekt, Cas doet wat leuke spelletjes en leert je een leuke dans aan. Daarna ben je klaar om het bos in de gaan.

Tijd voor de experience. Super tof. Je krijgt een kaart waar een speurtocht op uitgetekend staat die je kunt lopen. Je leert hier alles over dieren en planten die je op de Veluwe kunt vinden.  Onderweg vindt je hele toffe dieren uit hout geslepen. Zoals hieronder het wild zwijn.

Cas is ook te vinden op Youtube. Elke zaterdag komt er namelijk een nieuwe video online rond 16:00 uur.  Ook in deze video legt hij van alles uit over de natuur. Wij vinden dit echt een aanwinst voor het park want op deze manier leren de kinderen ook nog echt iets. Het is super interessant. En ik kan je vertellen, ook de ouders leren hier nog wat 😉 haha.

Daarna hebben wij nog een rondje door het park gelopen, maar niet zo heel lang. Het regende en Elin was eigenlijk een beetje ziekjes. We hebben nog even lekker geluncht en zijn daarna weer richting huis gereden. Ze is toch nog even in de draaimolen en op de paardjes geweest. De rest komt volgende keer wel weer. We gaan deze zomer vast nog wel een keer. Want de Julianatoren is echt super leuk.

Meer informatie over Cas de Ranger en natuurlijk het park zelf vind je op de website van de Julianatoren.