cadeautips1 april vieren wij alweer Elin haar eerste verjaardag. En misschien cliché, maar wat is het jaar snel gegaan. De tijd vloog voorbij. Elin doet het perfect en heeft ons heel goed en fijn laten wennen aan het ouderschap. Maar goed, de voorbereidingen voor haar eerste verjaardag kunnen zo langzamerhand gaan beginnen. Daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij. Nu kan ik mij voorstellen dat een cadeautje kopen voor een kind dat 1 wordt heel lastig kan zijn. Daarom geef ik je hieronder wat tips. 

Ik vind de Wheely Bug echt super leuk. Je kunt ze bijvoorbeeld kopen bij planet happy. Dit is een karretje waar kinderen vanaf een jaar of 1 op kunnen rijden. Hierboven zie je een foto van de muisvariant, maar er is ook een bij, lieveheersbeestje of een varken. Hij is klein en ziet er toch fantastisch uit.

Een zandbak. Bijna alle kinderen vinden een zandbak fantastisch. Natuurlijk hoort er dan ook een schepje en een emmertje bij om zandkasteeltjes te bouwen. Of natuurlijk zandkoekjes voor papa en mama. Haha. Verkrijgbaar bij bijv. Bol.com

Voor een meisje is een poppenwagen toch fantastisch? Kunnen ze er leuk achteraan lopen. Je vind hem hier.


Verder is houten speelgoed natuurlijk altijd fantastisch. Veel verkrijgbaar bij bol.com en Intertoys.

Een keukentje is toch ook super leuk? En naar mijn idee kan het voor zowel jongens als meisjes.

Dit zijn zomaar een paar cadeautips voor de eerste verjaardag van je kindje. Of om als cadeautje te geven aan iemand die 1 wordt natuurlijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze zijn er blij mee. Een rugzak, blokken en knuffels. Ook allemaal prima. Net zoals vingerverf bijvoorbeeld. Daar kan je best al vast mee beginnen.

Hopelijk heb ik je wat tips gegeven. Mis je iets, let me know.