unboxing

Alle unboxing liefhebbers opgelet! L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ is de ultieme uitpakervaring, waarmee fans 14 exclusieve poppen kunnen uitpakken, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen. Downtown B.B. en Uptown Girl openen allebei een pop-up store in de stad, maar ze hebben je hulp nodig! Hun hele familie, hun huisdieren en de uitzinnige outfits voor de winkels zijn verstopt in de stad en wachten tot ze worden uitgepakt. Volg het doolhof om verrassingen te verzamelen, zodat straks iedereen klaar is voor de grote opening! Wij mochten aanwezig zijn bij het unboxen door niemand minder dan Youtuber Onnedi.

unboxing

De langste unboxing ooit werd gehouden in Boutique Cinema FC Hyena. In een toffe bioscoopzaal mochten we plaatsnemen en onder het genot van een zakje popcorn ging Dionne van Onnedi de langste unboxing video ooit beginnen. En hij duurde maar liefst anderhalf uur. Dus je kan wel zeggen dat het record gehaald is. Er waren maar liefst 51 doosjes om te openen in het mega pakket. En er zitten dus maar liefst 70+ verrassingen in. Hoe tof! En het doet zijn naam echt eer aan want de ene na de andere surprise kwam uit de doos.

unboxing

Volg het genummerde doolhof van dozen in een schitterend stadslandschap en pak heel veel verrassingen uit, zoals poppen, diertjes, mode en accessoires.
Help de families Uptown en Downtown bij elkaar te komen, zodat ze op tijd zijn voor de grote opening van hun pop-up shops! L.O.L. Surprise!™

unboxing

Amazing Surprise™ bevat onder andere 2 modewinkel-speelsets die je aan elkaar kunt koppelen. Zet de dozenpuzzel weer in elkaar om een prachtig stadslandschap te creëren dat je ook kunt gebruiken als speelset.

Wat er zoal inzit?
2 exclusieve L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen,
3 exclusieve L.O.L. Surprise!™-poppen,
3 exclusieve jongens,
4 exclusieve diertjes en 2 exclusieve Lils,
plus al hun mode en accessoires.
Pak zoveel ‘A-mazing’ verrassingen uit met de L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™!

Consumentenadviesprijs € 144,99.

We hadden een hele gezellige middag en alle verrassingen die in de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise™ box zaten waren echt super leuk. Ik vond het zelf ook erg leuk om naar te kijken. Elin heeft het ook super leuk gehad en dat vertelt ze mij nog steeds meerdere keren per dag. Dus je kan wel zeggen dat het een geslaagde middag was.