de hoge hoed

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De nieuwe attractie ‘De Hoge Hoed’ werd geopend in de Julianatoren. En wij waren erbij! Meneer Kaasgaaf presenteerde samen met Mevrouw Suikerspin de feestelijke opening en het eerst ritje in ‘De Hoge Hoed’.

‘De Hoge Hoed’

de hoge hoed

‘De Hoge Hoed’ zo heet de nieuwe attractie. Wij waren door de Julianatoren uitgenodigd om bij de opening van deze attractie aanwezig te zijn. Helaas had ik nog teveel pijn in mijn buik om mee te gaan en gingen Bram en Elin op pad om voor Moniquemichelle aanwezig te zijn.

De nieuwe attractie is geplaatst vlakbij de ingang dus je ziet hem vanaf de parkeerplaats al meteen goed staan. Want hij steekt overal bovenuit. Hij heet dan ook niet voor niets ‘De Hoge Hoed’.
Deze naam heeft hij gekregen n.a.v. een prijsvraag. En de winnaars mochten dan ook samen met meneer Kaasgaaf het eerste ritje maken.
Het is een vrije val attractie en geschikt voor kindjes vanaf 90 centimeter.

De Lenteweken

Van 19 april tot en met 5 mei vind je in het park de Superleuke Lenteweken. Tijdens deze weken is er van alles te beleven. Cas de Ranger is elke dag aanwezig maar ook het nieuwe duo Dino en Dina hebben een eigen show. Tijdens deze show bouwen ze allemaal leuke torens waarbij de kinderen gestimuleerd worden om te helpen. Ik zou zeggen ga zeker even een kijkje nemen want het is wel echt super leuk.

Het attractiepark

Het attractiepark heeft van alles voor kinderen van 2 tot ongeveer een jaar of 10. Draaimolens, paardje rijden, helicopters maar ook een achtbaantje en de nieuwe vrije valattractie. Kortom, voor een ieder kind wat wils. Bij elke attractie vind je meetlatjes om te zien of je kindje er al alleen in mag of nog helemaal niet. Of dat hij of zij bijv. met een begeleider mee moet.
Ook zijn er dagelijks leuke shows te bekijken of je kunt een leuke speurtocht doen in het bos met Cas de Ranger.


Meer weten of de Julianatoren? Check dan snel de website.