Stokke® brand store

Stokke® heeft een brand store geopend in de Boezemvriend, in Amsterdam. Als breastfeeding mom kende ik Boezemvriend al. Boezemvriend is een concept store waar je terecht kunt voor alles rondom borstvoeding. Denk aan cursussen, individuele consulten, mama meetups of simpelweg het huren van een kolf. Gastblog van Chanel

Stokke®
Stokke®

Stokke® ken ik vooral van de Tripp Trapp, de holy grail van de kinderstoeltjes. En toevallig staat de Stokke® Flexi Bath ook op mijn lijst. Dat is een badje dat je kan inklappen. Handig voor onze kleine woning én makkelijk mee te nemen op vakantie. Toen ik de uitnodiging voor het openingsfeest van de Stokke® Brand Store @ Boezemvriend zag, wist ik direct: ich bin dabei.

Borstvoedende mama’s aan de champagne

Stokke®

“Wilt u een glaasje champagne?” Vroeg de hostess toen ik binnenkwam met mijn baby in de draagzak. Really, dacht ik, champagne in een concept store voor moeders die borstvoeding geven? Kennelijk sprak mijn gezicht boekdelen, want ze reageerde met een glimlach: “Het is alcoholvrij!” “Dat verandert de zaak”, zei ik terwijl ik het meest gevulde glas pakte.

Nippend aan een verbazingwekkend lekkere, alcoholvrije champagne liep ik rond in de store op zoek naar iemand om me aan te melden. Bij de Stokke® Tripp Trapp muur bleef ik staan. Man, man, man, wat zijn die stoelen prachtig. Baby- en kindermeubels kunnen echt funest zijn voor je strakke interieur, maar de kinderstoel van Stokke® is bijna een design item op zich.

Mini fotoshoot voor Jaden

Stokke®

Nadat ik me had aangemeld kreeg ik een flyer met de activiteiten van de dag. Het maakte duidelijk niet uit hoe laat je naar de Stokke® Brand Store kwam, er was altijd wel iets te doen.

12:00 Breastfeeding Meetup

12:00 Child Birth Class

12:15 Mama Move Bootcamp

12:30 Baby Gebarentaal

13:00 Baby Massage

14:15 Mama & Baby Yoga

15:00 Little Lollipops

15:45 Little Notes

Tussen de activiteiten door, vonden er boven continu mini fotoshoots plaats. Toen ik zag dat de fotograaf van Buik & Baby Fotografie even niet bezig was, vroeg ik of zij Jaden misschien ook op de gevoelige plaat wilde vastleggen. Gelukkig wilde ze dat tussendoor doen.

Stokke®

Terwijl Jaden elke keer dat ik hem op zijn billen neerzette, gelijk wegkroop, bleef zij geduldig en razendsnel foto’s schieten. Achter haar stond Annette van MOMspiration gekke bekken te trekken, zodat Jaden er met een grote lach op stond.

Naar huis met een gigantische goodiebag

Na het ceremoniële moment ging de pret gewoon door. Boven liet de draagconsulent zien hoe je een rekbare draagdoek knoopt. Beneden begon de Mama & Baby Yoga les en op de begane grond ging ik in gesprek met één van de  de oprichters van Pure Baby Foods.

Na een half uur kletsen over het leven, pasgeboren kinderen en hun cold-pressed biologische babyvoeding, vond Jaden het mooi geweest. Met een vermoeide, maar voldane baby en een goedgevulde Stokke® goodiebag, ging ik terug naar huis. But I’ll be back!