schoolfotoboek

Fysiek foto’s plakken, ik houd ervan. En daarom komt dit waanzinnig toffe schoolfotoboek als geroepen. Niet alleen omdat ik foto’s plakken zo leuk vind, maar ook omdat Elin begin april naar de basisschool gaat. En half april staan de schoolfoto’s gepland. Goede timing zeg ik zo.

Toen ik nog op de basisschool zat werden er ook al klassenfoto’s gemaakt en ook een foto van mijzelf apart. Het ene jaar was je er meer blij mee als het andere jaar. Maar mijn moeder kocht ze elk jaar trouw.
Ik ben benieuwd hoe dat nu gaat. Of dat nog steeds zo is of dat het heel anders gaat. We gaan het mee maken aankomend april.
Bij ons mochten ook de broertjes en zusjes mee op de foto. Wederom ben ik benieuwd of dat hier ook zo is.

Dit schoolfotoboek ontving ik en wij zijn er super blij mee. Je kunt al beginnen met plakken op de peuterspeelzaal. En daar hebben we de foto van. Geen officiële wel te verstaan maar ze maken daar gewoon een leuke foto als ze beginnen.

schoolfotoboek

Zoedt.nl is een waanzinnig leuke webshop met allerlei toffe zwart witte items. En i love that!
En het toffe van dit schoolfotoboek is dat je er naast pasfoto’s ook klassenfoto’s en andere toffe foto’s in kunt plakken. En hij gaat gewoon mee tijdens de middelbare school periode, want dit boek gaat tot en met 18 jaar.

schoolfotoboek

Het boek is gevuld met toffe en leuke vragen. Daardoor wordt dit mooie boek echt een fijne herinnering voor later. Ik vond het altijd leuk om oude schoolfoto’s terug te kijken. Alleen sommige herinneringen raak je kwijt. Het leuke van dit boek is dat je elk jaar de vragen kunt beantwoorden. En het daardoor onthouden wordt. Het schoolfotoboek is 21x21cm en heeft 96 pagina’s. De cover is een hardcover.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over dit schoolfotoboek? Voor slechts € 19,95 bestel je dit super mooie en leuke boek.