plopsa indoor

Op Elin haar verjaardag gingen we met ons gezin een dagje naar Plopsa indoor Coevorden. Ze vind Bumba nog steeds erg leuk en een meet en greet zou ze super leuk vinden. Dit was nog een verjaardagscadeautje van ons aan haar. De rest van haar cadeautjes zie je hier. Ik ga je meenemen in ons dagje Plopsa.

Welkom

plopsa indoor

We vertrokken al vroeg want het was een uurtje rijden en om 10:30 uur kwamen we aan bij Plopsa indoor. Na het scannen van onze tickets kon Elin gelijk met Bumba op de foto. Ongeveer elk half uur komt er een ander studio 100 figuur je begroeten bij binnenkomst.

Attracties

We gingen onder andere van de glijbaan. Elin vond dit fantastisch en wilde maar blijven gaan. Dus een stuk of 6 keer die trappen op en maar glijden.

Hier zijn we ook meerdere keren in geweest. Een soort fietsen die omhoog kunnen. Nu gaan ze alleen omhoog als je ook daadwerkelijk fietst. Elin komt niet bij de trappers dus wij maar fietsen en fietsen haha. Wel erg leuk.

Ook ging Elin voor het eerst in de achtbaan samen met mij. Een achtbaan die grotendeels in het donker is en best wel hard gaat. Toen we eruit gingen zei ze, dit vond ik niet zo leuk. Haha en ze wilde er niet nog een keer in. Maar ze heeft het gedaan. Bikkel.

Lekker dansen op de muziek van K3. Erg leuk een discokamer.

Verder is ze nog in de draaimolen en de springende kikkers geweest. Dat waren wel een beetje de attracties voor haar leeftijd. Nu had je buiten ook nog van alles, maar Elin wilde lekker binnen blijven en daar van alles doen. Helemaal prima.

Meet en Greet

En toen was het half 2 en tijd voor de meet en greet met Bumba. Dit was het laatste wat wij gingen doen. Elin werd al erg moe en kon dan lekker in de auto naar huis slapen. Ivan sliep inmiddels ook alweer dus dat ging allemaal helemaal prima.

Eerst gingen Bumba en Bumbalu dansjes doen en liedjes zingen op het podium. Elin stond uiteraard helemaal vooraan mee te springen en toen het tijd was voor de foto zorgde ze er ook voor dat ze vooraan stond en als eerste op de foto mocht. Haha.

Kortom, Plopsa indoor Coevorden is een super leuk klein pretpark voor kindjes vanaf een jaar of 3. Wij zijn ook al eens geweest toen Elin nog 2 was, maar dan kunnen ze niet in zoveel attracties. Maar wij gingen destijds vooral omdat Bumba daar kwam en ze groot fan was.