kleuterpop

Kleuterpop, het nieuwe muziekboek van Monique Smit. Een boek vol songteksten, vrolijke kleurtjes, een cd en zelfs 2 kleurplaten . Waar je een toffe prijs mee kunt winnen. Ik vind dit zeker een cadeau- of kooptip, want hij is gewoon superleuk en de liedjes ook. Elin vind ze erg leuk en kan er al iets van meezingen. Heerlijk.

kleuterpop

Samen met haar broer Jan Smit bracht zij bovendien succesvolle kindermuziek uit onder de naam ‘2 Kleine Kleutertjes’ die de status van dubbel platina behaalden en resulteerden onder andere in een online serie voor RTL Telekids en een tour langs diverse theaters in het land. Nu, een paar jaar later, geeft Monique met KLEUTERPOP een vervolg aan dit enorme succes. Fonkelnieuwe liedjes, geschreven door Monique zelf en Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, de hitmakers achter Snollebollekes. Voor kids van 2 tot 6 jaar én hun ouders is Monique binnenkort in heel Nederland te zien met een interactieve minishow. (bron: bol.com)

kleuterpop

Kleuter Pop is verkrijgbaar als CD alleen, maar ook als CD+boek. Laatstgenoemde is de variant die wij hebben gekocht. Een heerlijk meezingboek met CD. En als extra zitten er nog 2 kleurplaten achter in het boek.

kleuterpop

Bij ons staat de CD regelmatig aan en springt en danst Elin door de kamer. Ook Ivan doet al een beetje mee. Die gaat rondjes draaien in de kamer. Haha. Super leuk om te zien. Een grote hit dus. Het zijn stuk voor stuk gemakkelijke liedjes, die goed te verstaan zijn en mee te zingen zijn.

Met de kleurplaten die achter in het boek zitten kan je een hele toffe prijs winnen. Namelijk een optreden door Monique Smit bij je kind op school. Hoe tof is dat! En je hebt nog tot oktober de tijd om de kleurplaat in te sturen.

Het boek met de CD Kleuterpop is te verkrijgen voor €9,99 bij o.a. Bol.com.