halloween

Kinderpretpark Julianatoren wordt weer versierd in Halloween sfeer, krijgt een griezeldoolhof van stro en het populaire loopspookhuis ‘Zanzibar’ wordt geplaatst. Uiteraard zijn meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, Spook Jul en heks Julia te zien in verschillende Halloween parkshows. Nieuw dit jaar is de Dino & Dina halloweenshow en de griezelige show van Cas de Ranger. Tot en met 27 oktober wordt het weer griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren.

Griezeldoolhof en Loopspookhuis ‘Zanzibar’

Het populaire doolhof, geheel gemaakt van stro, komt weer terug dit jaar. Spoken, vampiers en andere griezels helpen de bezoekers in het doolhof met het oplossen van de griezelspeurtocht. Ook krijgen de stoere jongens en meiden de mogelijkheid om het loopspookhuis ‘Zanzibar’ te betreden na hun dwaaltocht. Dit spannende loopspookhuis is in 2018 geheel vernieuwd.

Griezel catwalk

Bezoekers die verkleed komen kunnen zich opgeven voor de Griezel catwalk. Deze show wordt gepresenteerd door meneer Kaasgaaf Dracula of Mevrouw Suikerspin. Elke week zijn er fantastische prijzen te winnen. Met als hoofdprijs een gezinsabonnement 2020.

Dino & Dina’s Halloweenshow

Nieuw dit jaar is de Halloween show van Dino & Dina. Deze twee dinosaurussen zijn dol op bouwen. Samen met de allerkleinste bezoekers bouwen ze een heus griezelkasteel.

Griezelen met Cas de Ranger

Op de showheuvel in het Julianatoren-bos neemt Cas de Ranger de bezoekers mee op avontuur. En dit keer met een extra spannend tintje. Cas leert de kleine rangers o.a. over vleermuizen. Want veranderen deze dieren ’s nachts nou echt in vampiers?

Alle shows tijdens Halloween zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Vorig jaar zijn wij hier naartoe geweest. Hoe wij dat vonden lees je hier.