felicitatiekaartjes

Je krijgt een berichtje van bekenden dat zij een kindje hebben gekregen. Je kunt natuurlijk niet wachten om te gaan knuffelen en op kraamvisite te gaan. Nu neem je uiteraard ook een leuk cadeautje mee maar denk er ook eens aan om alvast een leuk felicitatiekaartje te sturen.

Ik wil persoonlijk nooit meteen op de stoep staan en te opdringerig overkomen, dus om dan vast een kaartje te sturen is dan heel erg leuk. Maar wat zet je nou op een geboorte felicitatiekaartje? Ik ga je hieronder wat voorbeelden geven.

Ik vind het zelf altijd super leuk om felicitatiekaartjes te krijgen en vind het dan ook erg leuk om er 1 te versturen.
Er zijn zoveel leuke felicitatiekaartjes te vinden dat ik mij kan indenken dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ga je in deze post dan ook wat super toffe kaarten laten zien. Maar ik denk ook aan de teksten op een kaart. Super leuke gedichtjes en quotes. Ook hiervan ga ik je een aantal voorbeelden geven.

En ik denk ook aan de opa en oma. Want die vergeten wij ook vaak. Hoe super leuk is het om een felicitatiekaart te krijgen als je opa en oma bent geworden. Die zijn natuurlijk ook altijd super trots.

Ik vind de felicitatiekaartjes hierboven echt heel erg cute. Super leuke en schattige diertjes. Persoonlijk denk ik dan ook dat het bovenstaande kaartje bij iedereen wel in de smaak valt.

Een gedichtje voor op een felicitatiekaartje
Een klein kindje erbij
een wondertje, vol vuur
vult dagen met warmte
met liefde heel erg puur.

felicitatiekaartjes

Deze kaartjes zijn wat simpeler maar nog steeds heel erg tof en hip. Geen standaard felicitatiekaartje. Het kaartje heeft een vrolijk design met mooie kleuren. Op de kaart staat ‘Hello lovely little baby boy/girl’.

Een nieuw leven, een klein wonder
Om trots op te zijn, heel bijzonder
Een nieuw leven, een nieuw begin
Een prachtige uitbreiding van jullie gezin


Of

Klein wonder, een groot geluk
Van harte gefeliciteerd met jullie ukkepuk.

Ik weet nog hoe trots mijn ouders en schoonouders waren met de geboorte van hun kleinkinderen. Mijn dochter en zoon dus. En hoe leuk is het dan om ze een felicitatiekaart te sturen. Voor opa en oma is het natuurlijk ook groot feest en dat is zeker een felicitatie waard.

Nu ben ik groot fan van Blond Amsterdam en vind ik die kaartjes altijd zo leuk en mooi gemaakt. Heel erg kleurrijk en speels. Zet een leuke tekst in het kaartje gericht aan opa en oma en klaar is je kaart.

Een gedichtje voor een opa en oma felicitatiekaartje zou kunnen zijn;

Een kleindochter
Wat een heerlijk nieuws
het grote genieten kan beginnen
Een kleinkind om te verwennen, knuffelen en beminnen.

Of

Er gaat niets boven een kleinkind
dat zorgt voor een lach op je gezicht
een brok in je keel
en een warm gevoel in je hart


Een leuk gedichtje op je felicitatiekaartje tovert een grote lach op het gezicht van opa en oma.
Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven om felicitatiekaartjes na geboorte uit te zoeken en ook om er een leuk gedichtje op te zetten.

Verstuur jij ook een felicitatiekaartje als er een kindje geboren is? En denk je dan ook aan de opa’s en oma’s?