kindercamera

Hoe leuk is het om een digitale kindercamera te hebben voor je kleine fotograaf. De meeste kindjes vinden het super leuk om foto’s te maken. Echt letterlijk overal van, haha. Wij mochten de digitale kindercamera van Silvergear testen. Lees snel verder.

Zelf maak ik ook alijd veel foto’s en mijn dochter vind het ook fantastisch. Ze was gelijk verkocht toen ze deze kindercamera zag. Ze sprong letterlijk een gat in de lucht. Hij moest natuurlijk meteen uit de verpakking om in gebruik genomen te worden.

kindercamera

Deze camera wordt geleverd in een mooi klein doosje, waar je de camera al meteen goed kunt zien. Hij is fijn, klein en heel erg licht. Dus super goed te gebruiken voor kindjes.
Op de verpakking staat dat hij gebruikt kan worden voor kindjes vanaf een jaar of 3. En het leuke is, je kunt er zowel foto’s als video’s mee maken.
We zetten hem aan.. en… er moet een SD kaartje in. Konden we natuurlijk verwachten, maar even geen rekening mee gehouden. Even op zoek in huis naar een kaartje en we konden aan de slag.

Er zit ook een super leuk stickervelletje bij om de camera te costumizen. Super leuk.

kindercamera

Er zit ook een super handig koord bij om de camera aan te bevestigen. Zo kan die om de nek gedragen worden en gemakkelijk meenemen. Maar ook zodat die niet kan vallen als ze bezig zijn met foto’s maken.
Elin had al heel snel door waar alle knopjes voor zijn, want ze kwam ook meteen vertellen dat ze leuke kaders om de foto’s kan doen. En de hele dag hoorden we alleen maar, mama lachen. Papa lach eens. Haha. Super leuk!

Op de camera vind je een 1.5 inch kleuren LCD scherm. Zodat je kindje goed kan zien wat hij of zij fotografeert. Heel fijn. Er zit uiteraard ook een USB kabel bij zodat je de foto’s op de laptop kunt zetten bijvoorbeeld. En uiteraard ook op kunt laden. Wat mij opvalt is de batterijduur. Die gaat erg lang mee vind ik. En de foto’s op de laptop overzetten is ook heel gemakkelijk en van goede kwaliteit. Verrassend!

kindercamera

Specificaties:

  • 1,5 inch kleur LED scherm
  • Fotoresolutie: 2594 x 1944
  • Videoresolutie: 1920 x 1080
  • Afmeting: 65 x 40 x 16 mm
  • Oplaadtijd: 4-5 uur
  • Gewicht: 62 gram

Wij hebben de roze met gele variant van de kindercamera. Want die vond Elin het mooiste. Maar er is ook een gele met blauwe variant.

Wij zijn erg tevreden over deze digitale kindercamera van Silvergear. Elin heeft er heel veel plezier van en ik weet zeker dat hij mee gaat aankomende zomer naar de camping. Erg leuk om de vakantie te zien door haar ogen. De camera kost €26,99. Dus een hele mooie en fijne prijs voor deze camera.