baby draagzak

Een baby draagzak, ik vind het handig. Bij Elin had ik een draagdoek maar ik merkte dat dit toch niet mijn ding was. Een daarna een draagzak gekocht via marktplaats maar daar wilde ze eigenlijk helemaal niet in. Bij Ivan hebben we wederom een draagzak gekocht, een ByKay. Super fijn. En hij heeft er ook geregeld in gezeten en een dutje gedaan. Nu heeft Hema ook een ergonomische draagzak uitgebracht. Kijk je mee?

baby draagzak

Het is dat we er eentje hebben en Ivan er eigenlijk niet veel meer in wilt. Of nou ja, hij slaapt er niet meer in. Als hij goed wakker is, wil hij er wel in. Maar, niet voor lang. Maar als ik nu zwanger was geweest had ik denk ik deze van Hema aangeschaft. Hij is prachtig en ook nog eens ergonomisch. Win-win.

baby draagzak

Deze stijlvolle baby draagzak is deels vervaardigd met gerecycled materiaal. De baby draagzak combineert de intimiteit van een draagdoek met het gemak van een draagzak. Na jaren ontwikkeling is alles aan dit product doordacht: veiligheid, stabiliteit en comfort. In de draagzak kan je kleintje heerlijk dromen, slapen en ontspannen. Je kunt je baby vanaf de allereerste dag (vanaf circa 2,5 kg) hierin dragen, totdat je kleintje pakweg 11 kg weegt – van maat 50 tot en met maat 80. Deze draagzak groeit mee met je baby, dus je hoeft geen extra product te kopen. Door je baby comfortabel dicht tegen je aan te dragen, krijg je een nog sterkere onderlinge band. Onderzoek toont aan dat baby’s die vaak worden gedragen, rustiger zijn en veel minder huilen. Als je baby zelfstandig kan zitten, kun je de draagzak ook op je rug dragen. Het materiaal van de draagzak is sterk, maar tegelijkertijd flexibel genoeg om goed om het lichaam van je baby te sluiten. Zacht materiaal zorgt voor goed contact met de baby tijdens het dragen (je baby kan je strelende handen voelen door het zachte canvas en de banden heen). Je kunt de draagzak overal mee naartoe nemen. Zie het als deel van de ‘reisbenodigdheden’ voor je baby. Daarnaast is de draagzak zo ontwikkeld dat een ergonomische curve van de rug en de M-positie worden bereikt. De jersey banden zorgen ervoor dat het gewicht gelijkmatig over de schouders wordt verdeeld, voor een plezierig en comfortabel gebruik. Geschikt voor kledingmaat 34 – 48 (tailleband 62 – 135 cm). Belangrijk: lees de bijgeleverde handleiding zorgvuldig en bewaar hem voor later gebruik. In de handleiding wordt uitgebreid uitgelegd hoe je de draagzak moet dragen.

baby draagzak

De draagzak is verkrijgbaar in 2 varianten. Een stippen draagzak en een luipaard print draagzak. Op dit moment is de luipaard draagzak uitverkocht, maar die komt vast en zeker terug. Houdt de site in de gaten. De stippen draagzak is er nog wel.
De draagzak draag je kruislings en dat is, weet ik uit ervaring, erg prettig. Daardoor voel je het gewicht niet goed en draag je op een hele fijne manier.

De draagzak koop je voor €75. Wat ik een prima prijs vind voor een ergonomische baby draagzak. De Luipaard draagzak vind je hier en de stippen draagzak vind je hier.