lunchtafel

Een tijdje geleden waren Elin en ik aanwezig bij de Baby Annabell Late Lunch Party. Hier maakten wij kennis met de vernieuwde Baby Annabell en met de nieuwe lunchtafel. Ik ga je in deze post meer vertellen over de lunchtafel want ik vind dat het echt een cadeautip is.

lunchtafel

De lunchtafel is schattig en roze. Een stoeltje met een tafeltje ervoor.Hij is erg interactief. Want er zitten allemaal lichtjes op en hij kan geluidjes maken.
De lichtjes en geluiden geven aan of Baby Annabell haar lunch wel of niet lekker vindt. Elin vind het fantastisch en zit dan regelmatig met Baby Annabell te lunchen.

Er zitten 3 hoofdmaaltijden bij, 3 toetjes, een lepel en een flesje. Super compleet dus.

Baby Annabell eet al puree. Maar we hebben nog niet ontdekt welke ze het lekkerst vindt. De roze stoel met lammetjesrugleuning en tafel kunnen daarbij helpen. Tijd voor het hoofdgerecht. Worteltjes- of erwtenpuree, of rijstepap? Als je de kom op het betreffende schaap zet, geven de lichtjes en geluiden aan of Baby Annabell haar lunch wel of niet lekker vindt.. Als het veld groen oplicht, murmelt het kleine popje blij en wil ze dolgraag nog een hapje. Als het rood oplicht, kun je iets anders proberen, want anders protesteert ze vol afgrijzen. Als toetje is er pudding, vruchtencompote en perenpuree, vergezeld van een flesje melk, appelsap of water. Wat staat er vandaag op het menu?

Ik vind deze lunchtafel erg leuk en een super toffe aanvulling voor de Baby Annabell pop. En ik weet zeker dat elk meisje of jongen dit kan waarderen.
Je koopt de lunchtafel voor €33,99 bij o.a. Bol.com.